• Головна
  • Офіцерку військкомату на Львівщині оштрафували на 51 тис. грн за хабарництво
14:20, 13 березня
Надійне джерело

Офіцерку військкомату на Львівщині оштрафували на 51 тис. грн за хабарництво

Офіцерку військкомату на Львівщині оштрафували на 51 тис. грн за хабарництво

Суд визнав офіцерку винною у зловживанні впливом та призначив 51 тис. грн штрафу з дворічною забороною займатись рекрутингом в ЗСУ.

Як повідомляє ZAXID.NET, офіцерку відділення рекрутингу та комплектування Наталію Г. затримали у вересні 2023 року з 17 тис. доларів хабара. Ці гроші вона отримала від двох чоловіків за зняття їх з військового обліку. Наталія Г. обіцяла вплинути на прийняття рішень членами та головою ВЛК, а також посадовцем ТЦК.

Після затримання стало відомо, що військова працює у ТЦК в Пустомитах. У вироку зазначено, що 17 тис. доларів, які Наталія Г. отримала, як хабар, були імітаційні, тобто чоловіки співпрацювали із правоохоронцями.

У судовому засіданні Наталія Г. визнала свою провину. Військова усвідомлювала, що вчиняє кримінальне правопорушення. Наталія Г. просила врахувати, що має на утриманні малолітню дитину та матір-пенсіонерку. Внесену заставу (107 тис. грн) просила перерахувати ЗСУ.

Справу розглянула суддя Мар’яна Олещук, яка дослідила усі матеріали та визнала військову винною у зловживанні впливом, призначивши їй 51 тис. грн штрафу з дворічною забороною займатись рекрутингом в ЗСУ. У вироку суду зазначено, що наразі Наталія Г. перебуває у декретній відпустці. Вирок ще можна оскаржити.

Читайте також: Роботу на Львівщині шукають 160 захисників

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львівщина #пустомити #військкомат #тцк #хабар #вирок #суд
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,25
43,65
PLN
10,02
10,10
Оголошення
live comments feed...