• Головна
  • Що таке спортивна страховка? Головні переваги такого сучасного рішення
Новини компаній
17:38, 12 березня

Що таке спортивна страховка? Головні переваги такого сучасного рішення

Новини компаній

Спорт щодень більше входить в наше з вами життя та життя наших діток. Нині для багато кого заняття спортом із улюбленого хобі встигло перетворитися на певний спосіб життя. Цілком зрозуміло, що заняття тими чи іншими видами спорту можуть супроводжуватися ризиком підвищеного травматизму. Саме тому сьогодні популярності набирає спортивна страховка, яка здатна захистити будь-кого від ряду несприятливих матеріальних наслідків через отримані травми.

Далі хочемо разом із вами поговорити про спортивну страховку детальніше. Поговоримо про її переваги та особливості і звісно про те, до кого звернутися аби не хвилюватися про спортивне страхування.

До кого саме звернутися аби застрахувати спортсменів?

Що таке спортивна страховка? Головні переваги такого сучасного рішення, фото-1

Якщо саме зараз ви прийняли для себе рішення стосовно необхідності спортивного страхування когось із дітей або ж дорослих, будьте певні, ви зробили вірний крок до кращого та комфортного життя. Хоч займатися спортом небезпечно, проте пам’ятайте, що завжди є ті, хто буде з вами поруч і буде готовий надати вам надійний страховий захист із якісною фінансовою підтримкою у разі настання якихось хвороб чи травм. Зокрема зараз ми ведемо мову про компанію TAS Life, яка готова запропонувати спортивну страховку. Серед переліку випадків, що їх покриває така спортивна страховка, окремо варто відзначити наступні:

  • захворювання 120+ в переліку;
  • компенсація виклику швидкої допомоги;
  • виплати по інфекційних хворобах;
  • додаткові медичні сервіси;
  • травми 170+ в переліку.

До основних вагомих переваг програми спортивного страхування, що її пропонує сучасна українська компанія TAS Life, можна перш за все відзначити страхове покриття в режимі 24/7 без будь-яких вихідних. Спортивне страхування, детальніше про яке ви можете прочитати за посиланням https://taslife.com.ua/, покриває травми або хвороби при активному занятті спортом. Детальніший перелік цих травм та хвороб можна розглянути на сайті компанії TAS Life.

Тут також можливо застрахувати дітей, які є маленькими спортсменами. Якщо вашій дитині на момент страхування вже виповнилося 5 років, тоді це гарна можливість убезпечити її та про всяк випадок мати фінансове підґрунтя аби вберегти вашу сім'ю від фінансових витрат на випадок непередбачуваних ситуацій. Таке страхування також можливе і від військових ризиків. Компанія по програмі надає виплати при травмах та втраті життя через активні військові дії.

Окремої уваги вартий захист на час змагань. Такий захист підходить для всіх тих спортсменів, хто приймає участь у різноманітних спортивних змаганнях.

Що ще варто знати про TAS Life та спортивне страхування від компанії?

В переліку тарифів своїм клієнтам компанія пропонує певний ряд пропозицій. Перш за все це виплати до 50,000 грн (всього 170 грн на місяць). Сюди входять травми та онлайн консультації лікарів, захист від військових ризиків та консультація психологів. Друга програма – «Оптимальний» тариф з виплатою до 75,000 грн (430 грн на місяць). Сюди входять хвороби з травмами та онлайн консультації лікарів, захист від військових ризиків та консультації психологів.

Ну і звісно варто згадати про «Максимальний» тариф з виплатою до 100,000 грн (550 грн на місяць). Сюди входять хвороби з травмами, онлайн консультації лікарів та компенсація швидкої допомоги, захист від військових ризиків та консультація психологів.

Кожен охочий зможе обрати оптимальний для себе тариф та детальніше проконсультуватися із представником компанії TAS Life стосовно офіційних умов програми та всіх моментів, які на даний час не зрозумілі.

Що робити у разі настання страхового випадку? Алгоритм дій

Перш за все варто дати знати представнику TAS Life про настання страхового випадку, обравши зручний спосіб: на сайті, у спеціальних чат-ботах чи за номером телефону (044) 537-37-40. Варто обов'язково повідомити про встановлений діагноз і далі зібрати документи. Після того, як необхідний перелік документів буде отриманий, варто все заповнити та надіслати до TAS Life.

Після розгляду компанією наданої документації, ви зможете отримати виплату. Виплата страховки буде надана протягом 24 годин. Компанія має великий досвід у страхуванні спортсменів, завжди індивідуально підходить до кожного окремого клієнта, вичерпно консультує та надає відповіді на всі питання і згодна професійно допомогти кожному.

Тут чудово розуміють, що змагання та відданість спорту і перемога – те, чим на даний момент живе кожен справжній спортсмен. Тут також розуміють і те, що великі досягнення притягують за собою великі виклики. Всесвітньо відомі спортивні заходи зі змаганнями приносять у життя спортсмена не лише тріумфи, а й також зростаючу кількість можливих травм. Тому тут у силах допомогти всім у випадку настання таких ситуацій.

У вас залишились якісь питання? Потрібна детальна консультація? Тоді без зайвих вагань звертайтеся до представника TAS Life, за допомогою звернення на офіційну лінію (044) 537-37-40 або ж за допомогою будь-якого іншого способу. Детальна контактна інформація є на сайті taslife.com.ua. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,26
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...