• Головна
  • У Львові 25-річному захиснику встановили спортивний протез
15:28, 12 березня

У Львові 25-річному захиснику встановили спортивний протез

У Львові 25-річному захиснику встановили спортивний протез

25-річний Геннадій відновлювався рік після важкого поранення на передовій. Нещодавно у Львові йому встановили спортивний протез.

Про це пише Львівська міська рада.

Відомо, що Геннадій Тамулевич родом з Луганщини. Стати професійним військовим вирішив ще підлітком, після початку війни на сході України. Тоді, у 2014 році, російські війська окупували і його рідний Первомайськ. Тож після школи юнак вступив до Одеської військової академії.

Повномасштабну війну Геннадій зустрів під Києвом як офіцер та командир групи. Столицю обороняв перші декілька тижнів, а опісля його підрозділ перемістили на харківський, а ще згодом на запорізький напрямок, де воїн отримав поранення у квітні 2022 року.

"Того дня група наших бійців зайшла в один з населених пунктів, щоб пересвідчитись: окупантів там немає. Та коли вони ближче підійшли до будинків, зрозуміли, що на них уже чекали. Почався перестрілка. Бій практично упритул. На відстані десяти метрів Геннадій побачив свого противника. Той цілився у нього з автомата. Лише мить – і захисник відчув, як струм вдаряє йому в ногу. Але перед тим, як зомліти, зібрався з рештками сил, вистрілив у ворога та знешкодив його", – розповідають у повідомленні. 

Читайте також: 70 вулиць Львова тимчасово залишились без газопостачання

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#протез #встановлення_протезу_у_львові #новини_львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,26
PLN
10,05
10,08
Останні новини
Оголошення
live comments feed...