• Головна
  • Завтра Львів попрощається із захисником Вячеславом Дегтярем
18:10, 1 березня
Надійне джерело

Завтра Львів попрощається із захисником Вячеславом Дегтярем

Завтра Львів попрощається із захисником Вячеславом Дегтярем

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону захисника розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, повідомляє сайт міської ради. Об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Вячеслав Дегтяр народився 31 березня 1971 року у місті Кривий Ріг. Мешкав із родиною на Миколаївщині, де займався сільським господарством. За словами рідних, «Вячеслав Дегтяр був відданий своїй землі і завжди казав тільки правду».

Протягом 2014–2015 років виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції у складі 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу оперативного командування «Південь» Сухопутних військ Збройних Сил України.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини від окупантів. Боронив суверенітет та територіальну цілісність держави у лавах 36-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білинського Військово-морських сил Збройних Сил України.

У Вячеслава Дегтяра залишилися дружина та двоє синів.

Читайте також: У школах Львова встановлять 18 меморіальних таблиць

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #прощається #загиблий #похорон #личаківське
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...