• Головна
  • Львів’яни отримають 50 тисяч гривень за контракт із ДШВ
13:43, 1 березня
Надійне джерело

Львів’яни отримають 50 тисяч гривень за контракт із ДШВ

Львів’яни отримають 50 тисяч гривень за контракт із ДШВ

У Львові ухвалили порядок надання одноразової допомоги у розмірі 50 тисяч гривень для військовослужбовців, які підписали контракти із військовими частинами Десантно-штурмових військ (ДШВ) та Військово-Морських Сил (ВМС).

Одноразову виплату можуть отримати й ті військовослужбовці, які підпишуть повторний контракт на три роки. Як передає “Суспільне”, відповідне рішення ухвалили під час засідання виконкому 1 березня.

Людина, яка претендує на одноразову допомогу й уклала контракт з військовою частиною ДШВ або ВМС має перебувати на військовому обліку в одному з об’єднаних районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, який розташований на території Львівської міської територіальної громади.

Також одноразову виплату можуть отримати військовослужбовці, які під час проходження військової служби у ЗСУ підписали повторний контракт, щоб продовжити службу у військових частинах ДШВ або ВМС. Місце проживання або фактичного перебування (для ВПО) має бути зареєстроване на території Львівської територіальної громади.

Контракт повинен бути укладений на три роки. Підставою для отримання одноразової виплати є подання військового комісара одного з об’єднаних районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки на території Львівської міської територіальної громади.

"Воїнам не потрібно звертатися в соцзахист – всі документи будуть подавати центри комплектування. Воїн має лише сказати керівникові, що має намір підписати контракт з відповідними частинами, і вже тоді військовий комісар подає до нас клопотання про виплату з пакетом документів", – пояснює в. о. керівника міського управління соціального захисту Олексій Неділя.

Перелік документів:

копія паспорта громадянина України або ID карту з наявним оригіналом довідки про реєстрацію місця проживання (перебування),

копія ідентифікаційного номера, інформацію про банківський рахунок,

витяг з Реєстру Львівської міської територіальної громади про реєстрацію місця проживання (перебування) на території Львівської міської територіальної громади, яка дійсна протягом одного місяця з дня видачі або довідку про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи,

витяг з наказу командира військової частини Десантно-штурмових військ/Військово-Морських Сил України про зарахування до списку особового складу частини,

копія контракту.

Про рішення щодо одноразової виплати будуть повідомляти письмово або СМС-повідомленням.

Читайте також: Українські воїни продовжують нищити ворога

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#львів #війна #виплата #50 тисяч #ДШВ #піхота
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,26
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...