• Головна
  • “Львівавтодор” поверне гроші за помилкові “подвійні транзакції”
11:44, 1 березня
Надійне джерело

“Львівавтодор” поверне гроші за помилкові “подвійні транзакції”

“Львівавтодор” поверне гроші за помилкові “подвійні транзакції”

Підприємство обіцяє протягом 14 днів автоматично повернути гроші тим пасажирам, які поскаржилися на надмірне списання грошей за проїзд у громадському транспорті.

У “Львівавтодор” пояснили, що через збій у системі мешканці Львова, які у п’ятницю, 23 лютого, розраховувались за проїзд у громадському транспорті банківською карткою, зіткнулися з проблемою подвійного зняття вартості проїзду. Іншими словами, тим, хто у п’ятницю їхав двічі, зняло кошти, як за чотири поїздки.

ЛКП “Львівавтодор” підтвердило, що така проблема виникла приблизно у 2% пасажирів, які розрахувались банківською карткою. “Вже відомо, що цей збій не пов’язаний з якістю роботи валідатора, часом валідації, маршрутом транспортного засобу, видом транспорту чи видом платіжної системи. Подвоєння транзакцій підтвердив і головний підрядник “Мікроелектроніка” у своєму листі, в якому офіційно вибачився, визнав свою вину та одразу ж запропонував механізм автоматичного повернення надміру списаних коштів”, - зазначено в коментарі підприємства.

Відомо, що технічний відділ “Львівавтодор” завершує ідентифікацію усіх помилкових транзакцій за цей день. Після чого впродовж 14 робочих днів надмірно списані кошти автоматично повернуть пасажирам у повному обсязі.

Водночас ЛКП “Львівавтодор” із генеральним підрядником “Мікроелектроніка” працюють над впровадженням додаткового контролю роботи програмного зобеспечення, щоб не допустити такої ситуації у майбутньому. Зараз система безготівкової оплати працює у звичному режимі.

Читайте також: У Львові відновлять декілька автобусних маршрутів – що відомо

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#транспорт #лвівавтодор #валідатор #оплата #банківська #картка #повернення
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,26
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...