• Головна
  • Битва в АПЛ: кому дістанеться чемпіонський титул в Англії?
Новини компаній
12:25, 1 березня

Битва в АПЛ: кому дістанеться чемпіонський титул в Англії?

Новини компаній

Актуальна турнірна таблиця АПЛ свідчить на користь запеклої боротьби за чемпіонський титул цього сезону. Розбираємось, який із англійських клубів є фаворитом у гонці за золотими медалями.

Битва в АПЛ: кому дістанеться чемпіонський титул в Англії?, фото-1

Ліверпуль: Юрген Клопп піде з титулом АПЛ?

Цей сезон стане останнім для Юргена Клоппа на посаді менеджера Ліверпуля. Англійський клуб та німецький тренер вирішили припинити співпрацю після завершення поточної кампанії. Свій відхід з команди досвідчений фахівець може відзначити виграшами одразу кількох трофеїв.

25 лютого Ліверпуль став переможцем Кубка англійської ліги, обігравши у фіналі Челсі за підсумками додаткових таймів. Крім того, актуальна турнірна таблиця АПЛ - https://sport-express.ua/football/england, яку зараз очолює Ліверпуль, додає оптимізму «червоним». У другій частині чемпіонату команда помітно додала і обійшла у загальному заліку Манчестер Сіті та Арсенал. Нагадаємо, що у 2020 році «червоні» під керівництвом Юргена Клоппа виграли трофей прем'єр-ліги вперше з 1990 року.

Манчестер Сіті: Гвардіола захистить титул?

Незважаючи на поточне друге місце у турнірній таблиці АПЛ, Манчестер Сіті вважається головним фаворитом чемпіонських перегонів. Після вищезгаданого титулу Ліверпуля у 2020 році «містяни» не віддають трофей своїм конкурентам упродовж трьох сезонів.

На даний момент команда Хосепа Гвардіоли перебуває у чудовій формі, демонструючи яскравий та результативний футбол. Манчестер Сіті паралельно захищає титул Ліги чемпіонів, який англійський гранд вперше завоював минулого року.

Арсенал: на що здатна команда Олександра Зінченка?

Арсенал несподівано для багатьох став справжнім претендентом на титул у чемпіонаті Англії. Актуальна турнірна таблиця АПЛ ставить команду Олександра Зінченка на третьому місці з мінімальним відставанням від Ліверпуля та Манчестер Сіті – два та одне очко відповідно.

Так само, як і «містяни», команда Мікеля Артети продовжує виступи в Лізі чемпіонів, але там лондонці не розглядаються експертами в ролі фаворита на титул. Отже, пріоритетним завданням Арсеналу є перемога у прем'єр-ліги, якої клуб із Лондона не здобував з 2004 року.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,26
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...