• Головна
  • Які бувають м’які іграшки та як їх обирати дітям?
Новини компаній
15:00, 29 лютого

Які бувають м’які іграшки та як їх обирати дітям?

Новини компаній

Нині батьки можуть купити дитині будь-яку іграшку: конструктор, ляльку, робота, дитячу зброю чи музичні інструменти та ін. Але разом із тим вже багато років не втрачають своєї популярності м’які іграшки. З ними не лише із задоволенням граються, а і сплять дітки різного віку. Які бувають м’які іграшки та як їх обирати для дітей? Про це – далі.

Види м’яких іграшок

Серед найпопулярніших м’яких іграшок можна назвати такі:

1. Тваринки. Це класичний варіант. Діти із задоволенням граються із м’якими ведмедиками, зайчиками, собачками та ін. Такі іграшки – найкращі дитячі компаньйони не лише у грі, а і під час сну та прогулянок на вулиці.

2. Ляльки. Така м’яка іграшка добре підходить маленьким дівчаткам для ігор. Використовуючи їх, вони можуть придумувати різні фантазійні сценарії.

3. М’які іграшки ковдри або іграшки-подушки. Така іграшка – це 2 в 1. В комплекті вона має і іграшку, і ковдру, що може «ховатися» всередині іграшки або бути додатковим елементом.

Які бувають м’які іграшки та як їх обирати дітям?, фото-1

4. Інтерактивні м’які іграшки. Вони можуть взаємодіяти із дитиною: говорити до неї, розповідати віршики, співати пісеньки тощо. Дуже подобаються діткам м’які іграшки, які можуть розповідати їм казки, загадувати загадки та ін. Такі моделі не лише розважають дитину, а і розширюють її кругозір, допомагають у навчанні.

Особливості вибору м’якої іграшки

Аби дитина із задоволенням гралася з новенькою іграшкою, потрібно правильно обрати її. Для цього слід зважати на такі критерії:

  • Вік дитини. Від цього залежить не лише розмір іграшки, а і особливості її конструкції. Іграшка повинна бути такою, аби дитина могла легко тримати її у руках. Занадто великий плюшевий ведмедик може налякати дитину, якій усього лише рік.
  • Якість іграшки. Зверніть увагу на те, як виконані шви – вони мають бути міцними, рівними. Тоді наповнювач іграшки не потраплятиме назовні. Всі елементи іграшки мають бути надійно закріплені.
  • Безпека. У м’якої тваринки чи ляльки не повинно бути занадто маленьких елементів, які б малюк міг відірвати та проковтнути чи вдихнути в процесі гри. Також перед покупкою потрібно перевірити якість тканини та наповнювача. Для цього мають використовуватися нетоксичні матеріали. Переконатися у цьому допоможе сертифікат якості.
  • Особисті вподобання дитини. Хто більше подобається вашому синові чи дочці? Котики, ведмедики, собачки? А може, дракончики? Завжди обирайте нову іграшку для дитини, опираючись на її смак.

Якісні та сучасні м’які іграшки – це перші друзі ваших дітей. Обирайте найкраще, аби вони могли швидко та легко розвиватися, а ви були впевнені у тому, що ваша дитина грається безпечними іграшками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#м’які іграшки #іграшки для дітей #найпопулярніші м’які іграшки #іграшки #розваги
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,26
PLN
10,05
10,08
Останні новини
Оголошення
live comments feed...