• Головна
  • На Сихові зведуть багатоповерхівку з офісним центром
14:45, 28 лютого
Надійне джерело

На Сихові зведуть багатоповерхівку з офісним центром

На Сихові зведуть багатоповерхівку з офісним центром

На вулиці Морозній, 14 у Львові планують звести багатоквартирний житловий будинок. Тут передбачені вбудовані приміщення громадського призначення, дитячий садок, а також 16-поверхова офісно-торгова будівля та підземний паркінг.

Про це повідомили у ЛМР.

За словами головного архітектора Львова Антона Коломєйцева, ділянка, де планують нове будівництво, розташована поруч з готелем «Соната» на Сихові.

«Тут заплановано звести житлові будинки з першими поверхами для комерції. Це середньоповерхова забудова з офісним акцентом на куті – 16-поверховий офісний об’єкт, який стане домінантою при в’їзді на Сихів з вул. Зеленої.

Комплекс передбачає будівлі у 6-8 поверхів. З фасадного боку буде 7 поверхів з 8-м втопленим. Також тут буде вбудований дошкільний заклад площею більше 200 кв. м, щоб забезпечити потреби мешканців, які будуть проживати в будинку», – розповів Антон Коломєйцев.

Також проєкт передбачає великий дворівневий паркінг з більшою кількістю паркомісць, аніж квартир. Так само заплановані наземні паркомісця.

«Ми наполягаємо, щоб архітектура була вдосконалена, і були погоджені паспорти упорядження фасаду. Про це ми напишемо в наказі про формування містобудівних умов та обмежень», – додав Антон Коломєйцев.

Читайте також: Львівська шпажистка виборола три золоті медалі чемпіонату Європи

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#будівництво_львів #будівництво_у_львові #нове_будівництво_львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...