Новини компаній
13:00, 27 лютого

Тату географічні контури

Новини компаній

Виразити силу власних почуттів до рідної землі можна різними способами. Малювання картин чи створення унікальних фотографій, написання пісень та віршів - яскравий приклад патріотичної відданості. Але, що робити, коли є нестримне бажання демонструвати оточуючим свою любов до рідного краю саме в цей час і в цьому місці? Можна зробити унікальне татуювання, що має географічні контури України, області чи міста, звідки ви родом. Малюнок на шкірі стане для вас оберегом, символом домашнього тепла. В студії VEAN TATTOO вам допоможуть із розробленням ескізу, нанесенням татуювання та поділяться досвідом щодо прискорення процесу реабілітації.

Тату географічні контури, фото-1

Не забуваємо про рідний край: географічні контури, що в серці

Все більше українців прагнуть створити патріотичне татуювання на власному тілі. На лідерській позиції залишається татуювання із зображенням географічних контурів. Його обирають не лише з переконань національної самоідентифікації, а й тому, що наші майстри створюють справжню красу у вигляді неймовірних композицій з тематикою рідного краю. 

Сучасне татуювання з географічними контурами України, області чи міста - це про:

  • Любов до рідного краю. Бажання виявити всю гаму ніжних почуттів до землі, на котрій відбулося становлення людини, як особистості.
  • Інформацію про власне місце народження. Багато українців, що оселилися закордоном, роблять патріотичні малюнки на тілі, таким чином демонструючи оточуючим свою приналежність до власного народу.
  • Почуття стилю. Не будемо сперечатися, а просто визнаємо той факт, що Україна - красива країна, навіть її обриси на карті і ті виглядають стильно. 

Можливо, вас здивує той факт, що навіть іноземці роблять татуювання з географічними контурами України, на знак підтримки її суверенності. Саме тому татуювання з зображенням України знаходяться у тренді.

Тату географічні контури, фото-2

Татуювання з географічною тематикою:  як стосовно виконання?

Чітких правил до оформлення татуювань з географічними контурами немає. Проте, найчастіше такі татуювання вирізняються лаконічністю, вишуканою простотою. Чорно-біла гама чи кольорова - це про смакові вподобання клієнта, в цьому питанні також не існує чітких відповідей. 

Тату географічні контури, фото-3

Чим доповнюють татуювання з географічними контурами? В композиції можуть бути інші патріотичні мотиви (герб, прапор, калина тощо), географічні координати. Розміщують татуювання у верхній частині спини, на передпліччі чи руці. Представниці жіночої статі для розміщення татуювання з обрисами рідного краю обирають зону шиї.

Майстри студії VEAN TATTOO знають, як найкраще пропрацювати татуювання з патріотичними мотивами, як зробити композицію унікальною стилістично, такою, яка не втратить своєї значущості через роки. Звертаючись до наших фахівців, ви можете розраховувати на їх професіоналізм, компетентність та самовідданість. З технічної точки зору у нашій студії все також бездоганно, адже у роботі ми дотримуємось європейських стандартів якості. Завітайте до нас за порцією краси і ви побачите, на що спроможні наші  боді-арт митці!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...