• Головна
  • Які аксесуари необхідні власникам MacBook Pro 14?
Новини компаній
10:10, 27 лютого

Які аксесуари необхідні власникам MacBook Pro 14?

Новини компаній
Які аксесуари необхідні власникам MacBook Pro 14?, фото-1

Щоб зберегти макбук в бездоганному стані протягом усього періоду експлуатації, варто оснащувати його правильними аксесуарами. За відсутності належного захисту пристрій може зазнати пошкоджень та отримати косметичні дефекти, а критичні забруднення можуть вивести лептоп з ладу. Розберімося, які доповнення необхідні для повноцінної протекції MacBook Pro 14.

Чохол

Головна функція, яку виконує чохол для macbook pro 14, – захист корпусу. Існують різні форм-фактори цього аксесуару, кожен з яких має свої особливості призначення та нюанси користування. За конструкцією кейси для ноутбуків можна поділити на:

  • сумки;
  • папки та конверти;
  • накладки.

Перші два типи розраховані на захист пристрою під час транспортування. Характерною особливістю сумок є наявність ручки або ремінця, завдяки якому ноутбук можна носити на плечі. Також цей форм-фактор передбачає місткість і посилений захист: чохол-сумка зазвичай оснащена додатковими кишенями та має внутрішній наповнювач, що пом’якшує удари.

Конверти та папки – простіші варіанти транспортабельного кейсу. Цим аксесуарам характерні мінімальні габарити – вони позбавлені додаткових деталей та мають одне відділення. Особливою популярністю користуються стильні фетрові конверти сірих відтінків.

Накладки точно імітують форму корпусу макбука та захищають його під час користування. Двофрагментний аксесуар укріплює нижню панель та кришку пристрою, роблячи їх нечутливими до ударів. Також накладка допомагає уникнути подряпин на корпусі.

Плівка на екран

Плями, розводи та пил на дисплеї дратують чи не кожного користувача ноутбуком. Воно й не дивно: забруднення заважають взаємодії з пристроєм та псують його зовнішній вигляд. Підтримувати екран в доглянутому стані допомагає плівка. На захисній поверхні не лишаються сліди активної експлуатації, до того ж аксесуар захищає дисплей від подряпин.

Особливої уваги варті плівки з додатковими функціями. Наприклад, матові моделі створюють антибліковий ефект, а вироби категорії “антишпигун” приховують зображення на екрані від сторонніх очей.

Накладка на клавіатуру

Клавішна панель – це елемент ноутбука, який найбільше піддається забрудненням. Горизонтальна позиція та щілини між кнопками сприяють осіданню пилу та потраплянню різноманітного бруду всередину девайса. Також завжди існує ризик випадково пролити на клавіатуру каву, чай або іншу рідину, що призведе до поломки лептопа.

Щоб уникнути критичних наслідків, варто оснастити ноутбук спеціальною накладкою. Якісний протектор має захищати клавіатуру від потрапляння сторонніх речовин та водночас не знижувати чутливість натискання клавіш. Практичністю та зручністю вирізняються, зокрема, накладки бренду Upex. Перед покупкою аксесуара переконайтеся, що обрана модель відповідає клавішній розкладці вашого пристрою.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...