• Головна
  • Центр рекрутингу у Львові відвідали Міністр оборони та Головнокомандувач ЗСУ
16:16, 23 лютого
Надійне джерело

Центр рекрутингу у Львові відвідали Міністр оборони та Головнокомандувач ЗСУ

Центр рекрутингу у Львові відвідали Міністр оборони та Головнокомандувач ЗСУ

Сьогодні Міністр оборони України та Головнокомандувач ЗСУ відвідали Центр рекрутингу української армії, який перший в Україні відкрили саме у Львові.

Рустем Умєров відзначив перші успіхи центру та запевнив, що таких центрів в Україні буде більше, повідомила пресслужба ЛМР.

«Працівники центру вже розповідають про перші історії успіху та (і таке ще трапляється) про побоювання окремих відвідувачів – чи не видають тут повісток. Рекрутери не є військовослужбовцями та не мають повноважень вручати повістки. Їхня робота – допомогти підбирати вакансії у Силах оборони та надавати консультації.

Зараз тут працюють п’ятеро рекрутерів. Хтось з них відслужив у війську, хтось – прийшов зі сфери IT та хоче впровадити свій досвід рекрутингу у війську. Вітаю команду з вдалим стартом. Далі таких центрів буде більше», - зазначив Міністр оборони України Рустем Умєров.

За неповних два тижні роботи рекрутинговий центр у Львові відвідало 130 осіб, 76 кандидатів вже заповнили анкети. З них 30 кандидатів вже контактують із конкретними військовими частинами, у яких готові служити.

Нагадаємо, 12 лютого у Львові відкрили перший в Україні центр рекрутингу української армії. Тут можна дізнатися всю актуальну інформацію про вакансії в армії, поспілкуватися з представниками бригад та обрати бажану професію у війську.

Центр працює на вул. Костя Левицького, 67. Це пілотний проєкт Міністерства оборони і Львівської мерії. Важливо, що центр не має відношення до структур ТЦК, а самі рекрутери не є військовослужбовцями. Тож тут не вручають повісток, а лише надають консультації.

Після вибору бажаної посади людина має співбесіду із рекрутером та представниками обраної військової частини. Після погодження кандидатури на акансію, кандидата скерують у ТЦК з пакетом документів для подальшого оформлення, проходження необхідних процедур та медичного огляду, направлення на базову військову підготовку (1 місяць) та, за потреби, фахову підготовку. Після підготовки військовослужбовця скерують у частину для проходження військової служби.

Дізнатись більше про рекрутинговий центр української армії у Львові можна за телефонами: 0973001563; (032) 254 62 81; (032) 254 62 80.

Читайте також: До Львова приїхав президент Зеленський 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#центр_рекрутингу #рекрутинг_львів #новини_львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...