• Головна
  • Завтра Львів попрощається з Героєм
16:47, 22 лютого
Надійне джерело

Завтра Львів попрощається з Героєм

Завтра Львів попрощається з Героєм

У п’ятницю, 23 лютого, Львів попрощається з військовослужбовцем Володимиром Грінченком, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону військовослужбовця розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, а об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Голосківському кладовищі.

Володимир Грінченко (позивний «Vovk»)

(25.09.2001-19.02.2024) Львів’янин.

Навчався у Ліцеї №46 імені В'ячеслава Чорновола Львівської міської ради. Згодом вступив до Відокремленого структурного підрозділу «Техніко-економічний фаховий коледж Національного університету «Львівська політехніка» та здобув освіту за спеціальністю «Теплоенергетика».

Проходив строкову військову службу у складі військової частини А1827, а після її завершення підписав контракт із Збройними Силами України.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації боронив суверенітет та територіальну цілісність держави у лавах 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр» оперативного командування «Схід» Сухопутних військ ЗСУ. Виконував бойові завдання на Лиманському та Бахмутському напрямках.

У Володимира Грінченка залишилися батьки, брат та наречена.

Читайте також: "Не вірю, що вони поляки": Генконсулка РП у Львові вибачилася за дії фермерів на кордоні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#прощання_з_героєм #львів_прощання_з_героєм #новини_львів #львів_попрощається_з_героєм #новини_Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...