• Головна
  • У Львівській громаді планують продати 8 земельних ділянок
10:44, 20 лютого
Надійне джерело

У Львівській громаді планують продати 8 земельних ділянок

У Львівській громаді планують продати 8 земельних ділянок

Три з них розташовані у населених пунктах Львівської МТГ: дві - у Дублянах, одна – у Зарудцях. Інші п’ять – у Львові. Електронні торги відбудуться у лютому та в березні.

Про це повідомили у департаменті міської агломерації ЛМР.

З восьми ділянок лише одна призначена для будівництва житла, решта – під бізнес.

Отож, уже 20 лютого на е-аукціоні можна буде придбати такі земельні ділянки:

0,57 га на проспекті Червоної Калини у Дублянах. Призначення – для будівництва та обслуговування об’єктів торгівлі, яких, до слова, тут досі немає. Хоча місце для цього сприятливе. Ділянка - за 3 км від центру міста у районі малоповерхової забудови. Стартова ціна лоту – 5,2 млн грн.

0,08 га на вулиці Нагірній, біля будинку № 70, у Львові. Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. Ціна стартує від 1,3 млн грн.

У березні відбудуться ще два аукціони:

5 березня продаватимуть понад 5 га на вул. Північній (проєктованій). Цільове призначення - для розміщення та експлуатації будівель і споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. По сусідству успішно працюють відомі українські та закордонні бренди. Щоб не об'їжджати все місто, є зручний заїзд з Кільцевої. Стартова ціна – 43,3 млн грн.

19 березня на аукціоні буде 5 лотів: понад 2 га місто продаватиме у промзоні "Сигнівка", а також на вулицях Патона, Суботівській – Іванни Блажкевич. У Дублянах на вулиці Сонячній. Та вперше – у Зарудцях на вулиці Франка.

 «Тим часом власники, які раніше через аукціон придбали землю у Дублянах, Малих Підлісках, Лисиничах та у Львові завершують оформляти проєктну документацію. Після її погодження розпочнуть будівництво закладів для ведення бізнесу, – додали в управлінні земельних ресурсів ЛМР.

 Читайте також: Яка ситуація на фронті станом на 20 лютого: зведення Генштабу

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#продаж_землі #земельні_аукціони #продаж #новини_львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...