• Головна
  • Завтра Львів попрощається з трьома Героями, - ФОТО
15:55, 18 лютого
Надійне джерело

Завтра Львів попрощається з трьома Героями, - ФОТО

Завтра Львів попрощається з трьома Героями, - ФОТО

Завтра, 19 лютого, Львівська громада попрощається з Вадимом Павлюком, Павлом Биковим та Андрієм Колодою, які загинули, захищаючи Україну від російських окупантів.

Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Прощання з Вадимом Павлюком розпочнеться о 9:30 год у Храмі Вознесіння Господнього, на вул. Широка, 81а.

Чин похорону за захисниками Вадимом Павлюком, Павлом Биковим та Андрієм Колодою розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла у Львові (вул. Театральна, 11), об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають захисників на Личаківському кладовищі.

Біографічні довідки захисників

Андрій Колода

(19.06.1979-11.02.2024). Уродженець села Косівець Львівської області.

Навчався у місцевій середній загальноосвітній школі. Закінчив Комунальний заклад Львівської обласної ради «Львівський музичний професійний коледж імені Станіслава Пилиповича Людкевича». Займався грою на саксофоні.

Після завершення навчання проходив військову службу в лавах Національної гвардії України у Сімферополі. Працював у Акціонерному товаристві «Оператор газорозподільної системи «Львівгаз», а також у меблевій промисловості.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровільно став на захист Батьківщини від окупантів. Боронив територіальну цілісність та суверенітет держави на Луганщині та на території Запорізької області у складі 3-ї бригади оперативного призначення імені полковника Петра Болбочана Східного оперативно-територіального обʼєднання Національної гвардії України.

У Андрія Колоди залишилися батьки, дружина, двоє синів та сестра.

Вадим Павлюк

(28.04.1973-12.02.2024). Уродженець міста Чернівці.

Навчався у колишній Середній загальноосвітній школі Nº64 I-III ступенів м. Львова. Закінчив тодішній Львівський технікум радіолектроніки. Після завершення навчання проходив строкову військову службу.

Протягом останнього періоду працював у Акціонерному товаристві «Галичфарм».

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації став на захист Батьківщини до лав 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила оперативного командування «Захід» Сухопутних військ Збройних Сил України. Героїчно виконував бойові завдання на східному напрямку.

У Вадима Павлюка залишилася тільки мама.

Павло Биков

(16.06.1979-01.07.2023). Львівʼянин.

Навчався у Ліцеї «Інтелект» Львівської міської ради. Здобув освіту у Львівському технікумі механічної обробки деревини (сьогодні – Відокремлений структурний підрозділ «Технологічний фаховий коледж Національного лісотехнічного університету України»).

У 1999 році вступив на військову службу до лав 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. Захоплювався футболом, брав активну участь у різноманітних змаганнях. Був люблячим сином, братом і татом.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації не зміг залишитись осторонь та добровольцем вступив до складу 125-ї окремої бригади територіальної оборони Регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони ЗСУ. Виконував бойові завдання із стримування російської агресії на Харківщині, а згодом - на території Донеччини.

У Павла Бикова залишилися мама, дружина, донька, сестра та племінники.

Читайте також: Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ станом на 18 лютого.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#прощання_з_героями #львів_прощання_з_героями #новини_львів #львів_попрощається_з_героями #новини_Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...