• Головна
  • Львівські прикордонники передадуть 200 подарунків на фронт, - ВІДЕО
15:54, 17 лютого
Надійне джерело

Львівські прикордонники передадуть 200 подарунків на фронт, - ВІДЕО

Львівські прикордонники передадуть 200 подарунків на фронт, - ВІДЕО

У комунальному закладі Львівської обласної ради «Будинок воїна» 16 лютого відбулася акція «Пакунок герою». Прикордонники разом із сім’ями військовослужбовців сформували 200 подарункових пакунків для захисників і захисниць, які зараз на передовій.

Про це повідомляє Львівська обласна рада.

Організатор заходу – 7 прикордонний Карпатський загін (м. Львів) Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

«Акцією «Пакунок герою» ми підкреслюємо, що маленької допомоги не буває. Якщо кожен буде допомагати нашим героям, то ми однозначно переможемо.

Пакунок героя складається з предметів першої необхідності: засобів гігієни, окопних свічок, теплих речей, засобів швидкого приготування їжі, солодощів, розпалювачів, зігрівачів тощо. А на поверхні пакунка – патріотичні малюнки дітей та іконки.

Пакунки героя передамо Прикордонній комендатурі швидкого реагування, яка виконує бойові завдання, захищаючи Україну.

Таку акцію проводимо вперше. Однак нашим побратимам разом із благодійниками ми допомагаємо постійно», – розповів начальник відділу соціально-гуманітарного забезпечення Львівського прикордонного загону, підполковник Анатолій Нагірний.

Лейтенант Ірина Гах – дружина загиблого військовослужбовця, Героя України, полковника Романа Гаха переконана, що акція «Пакунок герою» необхідна для українських воїнів, бо вони потребують нашої підтримки на бойових позиціях.

«Герої, отримуючи такі подарунки, відчувають наше тепло, розуміють за що і за кого вони воюють. А малюнки і побажання дітей – надихають і додають віри в перемогу», – сказала Ірина Гах.

В акції «Пакунок герою» взяв участь прикордонник Павло Піковець, який отримав поранення під час оборони Маріуполя. Згодом потрапив у російський полон, пройшов крізь табір в Оленівці та лікарню у Донецьку. Додому прикордонник повернувся за обміном 29 червня 2022 року. Після чотирьох операцій і реабілітації переведений у Львівський прикордонний загін, де зараз і проходить службу.

«Після усього пережитого жодного разу не думав про те, щоб звільнитися з Держприкордонслужби. Бо хочу і надалі допомагати нашій Україні», – наголосив Павло Піковець.

Читайте також: Оперативна інформація станом на 17 лютого: виходимо з Авдіївки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #допомога_ЗСУ #допомога_ЗСУ_від_Львова #Львівська_громада
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...