• Головна
  • На Львівщині стались три смертельні ДТП за участю пішоходів
13:53, 15 лютого
Надійне джерело

На Львівщині стались три смертельні ДТП за участю пішоходів

На Львівщині стались три смертельні ДТП за участю пішоходів

За добу на Львівщині сталися 3 смертельні ДТП.

Про це повідомили у Нацполіції Львівщини.

Так, 14 лютого, близько 20.00, на вулиці Промисловій у Самборі водій автомобіля «Renault Master», 38-річний житель Добромиля, здійснив наїзд на 71-річного мешканця одного з сіл Самбірського району. Від отриманих внаслідок ДТП травм літній чоловік загинув на місці події.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася близько 20.30 поблизу села Угринів Червоноградського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Renault Master», 32-річний житель Волинської області, здійснив наїзд на 47-річного мешканця одного з сіл району. Від отриманих внаслідок ДТП травм пішохід загинув на місці події.

Окрім цього, близько 20.40, на автодорозі «Східний під’їзд до міста Львова» водій автомобіля «Skoda Fabia», 20-річний житель одного з селищ Львівського району, здійснив наїзд на 62-річного львів’янина. Від отриманих внаслідок ДТП травм чоловік загинув на місці події.

За цими фактами слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють всі обставини подій.

Читайте також: У Львові росіяни влучили в об’єкт інфраструктури

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#дтп #дтп_на_львівщині #постраждалі_у_дтп #дтп_львівська_область
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...