• Головна
  • Мережа оптик “Люксоптика” пропонує учасникам бойових дій безплатну перевірку зору, окуляри та лінзи
Новини компаній
11:00, 12 лютого

Мережа оптик “Люксоптика” пропонує учасникам бойових дій безплатну перевірку зору, окуляри та лінзи

Новини компаній

Для отримання допомоги достатньо зателефонувати та записатись на консультацію у найближчий магазин мережі

Компанія “Люксоптика”, що володіє найбільшою мережею оптик по всій території України, пропонує захисникам та захисницям свої безплатні послуги з перевірки зору. Якщо за результатами перевірки офтальмологами мережі військовим будуть призначені окуляри чи контактні лінзи, компанія також надасть їх безплатно.

Загалом компанія планує надати допомогу військовим на суму 120 000 євро, а це 36 000 окулярів, 100 000 контактних лінз та 15 000 послуг з діагностики та виготовлення окулярів. Скористатися допомогою можна протягом всього 2024 року.

Мережа оптик “Люксоптика” пропонує учасникам бойових дій безплатну перевірку зору, окуляри та лінзи, фото-1

Отримати послуги можна в більшості з майже 230 магазинів мережі. Для максимальної зручності записатися на перевірку зору попередньо та проконсультуватись можна зателефонувавши до найближчого магазину “Люксоптики” у робочий час за номерами, вказаними на офіційному сайті.

Допомога надається безпосереднім учасникам бойових дій, що проходять службу у підрозділах Міністерства оборони України, Національної гвардії України, СБУ, Державної прикордонної служби України, які мають відповідну відмітку у військовому квитку від 24.02.2022 року або належать до штату військової частини. Для отримання послуг необхідно предʼявити посвідчення учасника бойових дій.

“Будь-яких слів вдячності від нас до українських військових замало. Тому долучаємося до підтримки і словом, і ділом. Приходьте, будь ласка, до нас у разі потреби!”, – запрошує військових директор з маркетингу мережі “Люксоптика” Іванцов Михайло.І в повсякденному житті хороший зір вкрай важливий, а в умовах ведення бойових дій, навантажень та стресу його значення примножується. Оновити рецепт на окуляри, полагодити свої улюблені або замовити нові, підібрати контактні лінзи та засоби догляду за ними – це все до нас”.

Мережа оптик “Люксоптика” пропонує учасникам бойових дій безплатну перевірку зору, окуляри та лінзи, фото-2

Благодійну ініціативу підтримав також і Сергій Олександрович Риков, член-кореспондент НАМН України, д.мед.н., професор, Заслужений лікар України, завідувач кафедри офтальмології та оптометрії післядипломної освіти НМУ імені О.О. Богомольця:

“Я дуже радий, що українські компанії не залишаються осторонь проблеми корекції зору у наших захисників, які щодня ризикують власним життям та боронять нашу Батьківщину. Якісна оптична корекція для військових надзвичайно важлива, оскільки гострота зору фактично може врятувати життя військовому. Тому я дуже тішуся і підтримую такі соціальні ініціативи з боку українського бізнесу”.

Протягом останніх двох років компанія “Люксоптика” активно організовує та бере участь у благодійних проєктах, надає допомогу незахищеним верствам населення.

У червні 2022 року під час масованих бомбардувань Харкова компанія передала міській клінічній багатопрофільній лікарні № 17 та міській поліклініці № 22 лікарські засоби вартістю майже 15 млн гривень. На постійній основі мережа забезпечує окулярами, лінзами та оправами підопічних благодійного фонду “Діти героїв”, що займаються допомогою дітям, чиї батьки загинули внаслідок війни. А наприкінці минулого року було перераховано 500 000 грн Всеукраїнському благодійному Таврійському фонду м. Херсон, діяльність якого наразі зосереджена на допомозі дітям війни.

У травні 2023 року в рамках реалізації проєктів корпоративної соціальної відповідальності компанія пожертвувала 10 млн гривень для закупівлі гуманітарних наборів для багатодітних родин та людей з інвалідністю, що були евакуйовані з зони бойових дій та знайшли тимчасовий прихисток у Новомосковському та Нікопольському районах Дніпропетровської області.

Навесні 2023 року компанія провела благодійний проєкт “ЗІРкові читання в Люксоптиці” - спеціальні заходи для дітей військових та переселенців у Львові, яким українські зірки читають книжки українських авторів, спілкуються та фотографуються з малечею, а лікарі-офтальмологи розповідають про важливість збереження зору та надають корисні поради. У проєкті взяли участь співачка Анна Трінчер, фротнмен гурту СКАЙ Олег Собчук, співачки ROXOLANA, Аліна Паш та Мішель Андраде.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#люксоптика допомога #люксоптика акція зсу #акція люксоптика #акції для зсу
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...