• Головна
  • У Львові ще дев'ять компаній готові працевлаштовувати ветеранів та ветеранок
12:52, 10 лютого
Надійне джерело

У Львові ще дев'ять компаній готові працевлаштовувати ветеранів та ветеранок

У Львові ще дев'ять компаній готові працевлаштовувати ветеранів та ветеранок

Ще 9 компаній долучилося до меморандуму про співпрацю між мерією, благодійним фондом UNBROKEN та професійною HR-спільнотою Львова щодо працевлаштування ветеранів і ветеранок війни. Відтак вже 27 компаній міста готові допомагати нашим захисникам повертатися до цивільного життя.

Про це повідомляє Львівська міськрада.

Зокрема, до меморандуму долучилися ТОВ "БЕРТА-СЕРВІС", HRD Юридичної компанії «Main Business Partner», ТОВ "Профіцентр Квітка", БФ "СІД Форум Україна" та ТОВ «ОНУР КОНСТРУКЦІОН ІНТЕРНЕШНЛ», «HR Фабрика», ТОВ «Альтерра Констракшн», АТ «Концерн Галнафтогаз», «Галицька Свіжина».

«Наші ветерани потребують повернення до цивільного життя. Після проходження лікування, реабілітації вони шукатимуть роботу. Однак, людина, яка пережила війну, пережила тортури, може прийти на роботу, попрацювати 2-3 тижні, а потім на тиждень зникнути без жодних пояснень.

Тому ми всі маємо це розуміти і бути свого роду психологами і психотерапевтами. Якщо таке трапиться, цю людину потрібно витягувати з цього піке. І це дуже благородна справа.

Зараз на війні 30 тис. львів’ян. Є дуже багато поранених. Ми не можемо дозволити втрату наших громадян після повернення з зони бойових дій, тому вже зараз маємо думати про їх життя після перемоги і роботодавці повинні підтримувати людей на цьому шляху», - звернувся до підписантів меморандуму Андрій Садовий, мер Львова.

Для ефективної роботи підписанти зустрічатимуться щонайменше раз на місяць, та створили канал для комунікації й обміну інформацією.

«Раз на місяць ми проводимо онлайн-зустрічі з нашими іноземними партнерами, на які вас запрошуємо. Ставимо за ціль розвивати українську HR-спільноту використовуючи західні підходи і відслідковуючи сучасні треби в галузі HR. Адже всі розуміють, що ми живемо у війні, та всім важливо побачити, як ми далі рухаємося і яке маємо бачення. Відтак спільно зможемо реалізовувати різноманітні проєкти, які допоможуть нашим ветеранам інтегруватись у цивільне життя», - додала Лілія Савич, начальниця управління персоналом ЛМР.

Нагадаємо, 10 січня 2024 року у Львівській міській раді відбулося підписання меморандуму про співпрацю між мерією, благодійним фондом UNBROKEN та професійною HR-спільнотою Львова щодо працевлаштування ветеранів і ветеранок війни. Тоді долучилось 18 великих підприємств Львова. Однак це відкритий документ, і до співпраці зможуть долучатись й інші компанії.

Читайте також: Дівчата та дружини захисників у Львові отримуватимуть психологічну допомогу – реєстрація.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #робота_Львів #робота_для_ветеранів_у_Львові #працевлаштування_ветеранів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,26
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...