• Головна
  • Вперше в Україні: Міноборони відкриє у Львові центр рекрутингу ЗСУ
15:50, 9 лютого
Надійне джерело

Вперше в Україні: Міноборони відкриє у Львові центр рекрутингу ЗСУ

Вперше в Україні: Міноборони відкриє у Львові центр рекрутингу ЗСУ

Міноборони спільно з Львівською міською радою запускає у Львові пілотний проєкт рекрутингу української армії. Вже наступного тижня у Центрі можна буде дізнатися всю актуальну інформацію про вакансії, які є в армії, поспілкуватися з представниками бригад та обрати бажану професію у війську.

Центр рекрутингу працюватиме за адресою: вул. Костя Левицького, 67. Надалі такі центри мають запрацювати по всій Україні, повідомляє Львівська міськрада.

У приміщенні щодня працюватиме 5 рекрутерів, які надаватимуть інформацію щодо вакансій в армії, консультуватимуть і проводитимуть профорієнтаційні тести, а також супроводжуватимуть весь процес до призначення на відповідну посаду в армії. Важливо, що центр не матиме відношення до структур ТЦК, а самі рекрутери не є військовослужбовцями. Тож тут не вручатимуть повісток, а лише надаватимуть консультації.

Після вибору бажаної посади людина матиме співбесіду із рекрутером та представниками обраної військової частини. Після погодження кандидатури на певну вакансію, кандидата скерують у ТЦК з пакетом документів для подальшого оформлення, проходження необхідних процедур та медичного огляду, направлення на базову військову підготовку (1 місяць) та, за потреби, фахову підготовку. Після підготовки військовослужбовця скерують у частину для проходження військової служби.

Таким чином центри рекрутингу долучатимуть українців та українок до Сил безпеки та оборони України через підписання контракту з відповідною військовою частиною. Наразі є можливість укладати як строкові контракти, так і контракти до оголошення демобілізації.

Пілотний проєкт у Львові має відточити механіку для масштабування на інші регіони та міста. 

Нагадаємо, у Львові також працюють рекрутингові центри бригади спеціального призначення НГУ «Азов», 3-ї окремої штурмової бригади ЗСУ, львівської 103-ї бригади ТрО та батальйону «Вовки Да Вінчі».

Читайте також: Рекрутинг у військо: що нового та як це відбувається у Львові.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #ЗСУ #рекрутинг #Міноборони #Львівська_міськрада
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,30
PLN
10,05
10,08
Оголошення
live comments feed...