• Головна
  • На Львівщині власники 59% касових апаратів можуть звітуватися через Інтернет
14:49, 2 вересня 2013 р.

На Львівщині власники 59% касових апаратів можуть звітуватися через Інтернет

На сьогодні у Львівській області контрольно-звітну інформацію при допомозі реєстраторів розрахункових операцій можуть передавати 6560 одиниць касової техніки.

З них 1186 апаратів підключено в серпні цього року. Власники майже  59% касових апаратів Львівщини можуть звітувати через Інтернет. Найбільш активно усвідомили преваги й запроваджують у своїй діяльності касові апарати нового зразка суб’єкти господарювання Самбірського району, тут персоналізовано майже 89% реєстраторів розрахункових операцій. Власникам цих реєстраторів вже не потрібно накопичувати велику кількість первинних документів на паперовій стрічці, вся інформація зберігається тільки в електронному вигляді. Всього користувачам касової техніки запропоновано 62 моделі реєстраторів, які відповідають сучасним вимогам та забезпечують передачу контрольно-звітної інформації до органів Міндоходів в електронній формі, - повідомляє прес-служба Міндоходів у Львівській області

Нагадаємо, з 2013 року користувачі касової техніки повинні звітувати до органів Міндоходів в електронному вигляді. Для технічного переоснащення платникам встановлено перехідний період до 1 січня 2014 року – з цієї дати запроваджується відповідальність за неподання електронної звітності.

.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,60
39,85
EUR
42,70
42,84
PLN
9,80
9,92
Оголошення
live comments feed...