• Головна
  • У Львові стартував конкурс молодіжних проектів «Lviv Young Project»
11:31, 2 вересня 2013 р.

У Львові стартував конкурс молодіжних проектів «Lviv Young Project»

З ініціативи Львівської міської ради із серпня розпочався конкурс молодіжних проектів «Lviv Young Project», метою якого є об’єднання студентства і органів місцевого самоврядування до якісної співпраці, реалізація проектів, запропонованих молоддю, спільно з органами місцевого самоврядування в рамках програми стажування «Перший кар’єрний крок» задля покращення добробуту громади міста.

Перший етап реалізації проекту «Lviv Young Project» - відбір тем підрозділами ЛМР і моніторинг актуальних напрямів проектів, погодження з структурними підрозділами. Протягом серпня місяці усі структурні підрозділи міської ради надавали свої ідеї щодо реалізації проектів по різних напрямах.

«На сьогоднішній день ми маємо 25 проектів, які будуть проходити відбір, - оберемо найактуальніші, найцікавіші для молоді. Згодом розпочнеться, власне, реалізація цього проекту. Яким чином? Ми набираємо молодих і активних студентів з усіх вишів Львова, вони теж проходять невеличкий конкурс і таким чином формується робоча група під кожен напрям проекту», – пояснює Галина Бордун, начальник відділу кадрів ЛМР.

Відбір та формування учасників робочих груп триватиме до 15 листопада 2013 року і здійснюватиметься комісією, яка складатиметься з представників ЛМР, представників вишів та студентської ради Львова.

Навчання відібраних учасників проекту, об’єднаних у робочі групи, безпосередньо припадає на листопад – грудень 2013 року. За результатами навчання відбуватиметься формування планів проектів, вирішення задач, розподілення ролей та завдань.

«Кожна робоча група проходить ряд навчань з професійними тренерами: командоутворення та лідерство, проектний менеджмент, кризовий менеджмент і правильна робота зі ЗМІ, тобто учасники будуть підготовленими для самостійного розвитку і реалізації цієї ідеї», - говорить Галина Бордун.

Пряма реалізація проектів при профільних управліннях та супровід проектів і груп тренерами розпочнеться із січня. В першу чергу, це означатиме також активну співпрацю з студентством і вузами. Проект є довготривалим: звіт, представлення результатів та реалізація 5-6 проектів різної тематики заплановані на червень 2014 року.

Крім здобуття корисних професійних навиків, проведення такого конкурсу дає чудову можливість посилення якісної співпраці студентського середовища з органами влади, втілення актуальних проектів за пропозиціями структурних підрозділів ЛМР.

«Попередній досвід проведення такого плану проекту вже був у 2010, тоді також реалізовувалися студентські проекти, але більше з ініціативи молоді – студенти самі приносили свої ідеї і реалізовували у стінах ЛМР», - додала Галина Бордун.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...