• Головна
  • У Львові мешканці Соціального готелю проводять активно дозвілля
11:05, 2 вересня 2013 р.

У Львові мешканці Соціального готелю проводять активно дозвілля

Починаючи з 2010 року в нашому місті працює нова соціальна установа - «Соціальний готель», призначена для тимчасового проживання та соціалізації дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування віком від 15 до 23 років. Одним з сегментів системи соціалізації є систематичне проведення заходів дозвілля, які несли смислове просвітницьке навантаження. Про це 032.ua повідомляють у прес-службі ЛМР

«Цьогоріч, починаючи з січня, для мешканців Соціального готелю організували більше десятка різноманітних акцій та подій, серед яких можна було б виділити піврічний курс тренінгів з ефективної комунікації за участі практикуючого психолога, організували виставку картин мешканця нашої установи Вадима Канащука, яка експозиціонувалась в храмі Покрови Пресвятої Богородиці. Цікаво підмітити, що Вадим, повіривши у свій талант, самотужки вступив до Національної Академії Мистецтв. Окрім того, для наших підопічних вдалось організувати кількаденний літній табір у Карпатах, де вони мали змогу набратись життєвих сил, позитивних вражень від прекрасної природи гір та колективного відпочинку. Ось так живе і зростає наша маленька спільнота. Ми вже вибудували курс на майбутні періоди й очікуємо ділитись найближчим часом новими хорошими звістками», - каже соціальний працівник комунального закладу соціального захисту «Соціальний готель» Наталя Шалата.

«Діяльність установи координується управлінням соціального захисту Львівської міської ради із залученням Релігійного управління монастирів Салезіанського згромадження східного обряду Української Греко-Католицької Церкви. Залучення до виховного процесу мешканців та операційний менеджмент установи під опікою Церкви є «золотою серединою» у виборі типу управління в Соціальному готелі. Адже важливо, окрім системної роботи установи, ще й духовна, моральна складова виховання дітей, доля яких привела до нашої установи», - каже начальник управління соціального захисту Львівської міської ради Наталя Федорович.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,92
EUR
42,93
43,00
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...