• Головна
  • Фінал Нацвідбору на Євробачення 2024 буде доступний на Київстар ТБ
Прес-реліз
12:01, 2 лютого

Фінал Нацвідбору на Євробачення 2024 буде доступний на Київстар ТБ

Прес-реліз

3 лютого 2024 року пройде фінал Нацвідбору на Євробачення 2024, який можна переглянути на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ без додаткової плати незалежно від мобільного оператора, чи інтернет-провайдера

Вже цієї суботи під час трансляції фіналу Національного відбору стане відомо, хто поїде представляти Україну на головну пісенному конкурсі Європи, який цьогоріч пройде у Швеції на початку травня 2024 року.

Нацвідбір транслюватиметься на телеканалі Суспільне Культура у прямому ефірі. Київстар ТБ надає вільний доступ для авторизованих користувачів, аби українці змогли переглянути прямий ефір без додаткової плати. Щоб авторизуватись потрібно просто ввести свій номер телефону у відповідному полі. Пропозиція доступна для абонентів усіх мобільних операторів.

Контент на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ можна дивитись на смартфоні, планшеті, телевізорі та інших девайсах. Одночасно з одного акаунту може бути підключено 5 пристроїв.

Для тих, хто не встигне переглянути прямий ефір, на платформі кіно та телебачення буде доступний запис.

Цьогоріч, фіналістами Нацвідбору-2024 стали alyona alyona&Jerry Heil, ANKA, Drevo, INGRET, MÉLOVIN, NAHABA, NAZVA, SKYLERR. Переможця визначатимуть за результатами голосування журі (50 %) та глядачів (50 %). Цьогоріч проголосувати за фаворита можна онлайн у «Дія». Треба перейти у «Сервіси» — «Опитування» — «Активні опитування».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...