• Головна
  • 5 переваг 3D устілки від Медтехніки ORTO SMART
Новини компаній
13:00, 1 лютого

5 переваг 3D устілки від Медтехніки ORTO SMART

Новини компаній
5 переваг 3D устілки від Медтехніки ORTO SMART, фото-1

Відправляючись за ортопедичним взуттям або устілкою для себе чи дитини, ми досить часто не можемо зрозуміти: що саме обрати? Чи допомагають ортопедичні устілки взагалі? Яке виробництво краще? Чи треба тільки займатися спортом, й все само, як кажуть деякі фахівці, пройде?

Великий вибір грає негативну роль. Є ризик обрати те, що не допоможе, й зовсім розчарує в товарі. На ринку зараз багато варіантів устілок, і треба бути досвідченому у цьому питанні.

Ми допоможемо з інформацією, ознайомимо вас з особливостями 3D устілки європейської компанії PED CAD, що є одним з засновників в багатьох галузях ортопедії https://bit.ly/49gGbM0

5 переваг 3D устілки від Медтехніки ORTO SMART, фото-2

Наш виріб — найкращий варіант з усіх можливих, поєднує в собі ідеальну європейську якість, досвід та довговічність.

  • По-перше, ваша устілка повинна бути виробом медичного призначення. Це означає,що вона не просто аксесуар, а пройшла доклінічні випробування та справді допомагає. Саме такою є устілка 3D. https://bit.ly/3w73LME
  • По-друге, вона повинна коригувати більшість проблем стопи, таких, як: плоскостопість, плоско-вальгусна стопа, мозолі, вкорочення нижньої кінцівки, плантарний фасціїт, неврома Мортона, травми суглобів нижніх кінцівок, хребта, та багато інших. Для цього всього підійде устілка 3D ORTO SMART.
  • Вона виготовлена на 3D принтері: екологічно, швидко та безпечно.
  • Верхній шар устілки забезпечує максимальний комфорт та пропускає повітря, відводить вологу. Матеріал, з якого виробляється устілка, PED FLX, спеціально розроблений для виготовлення медичних виробів, що контактують зі шкірою. ВІн міцний, надійний, має сертифікат якості.
  • Радимо придбати такий виріб ще й для того, щоб зекономити: вона довговічна й буде виготовлена на основі безкоштовної діагностики саме по вашим проблемами стопи. Ви купуєте річ, яка справді працює. https://bit.ly/47XauGj

Звертайтеся до наших салонів по виготовленню індивідуальних ортопедичних устілок у Львові за адресами: вулиця Гетьмана Мазепи, 26 та вулиця Личаківська, 11 або дзвоніть: +380677660958, +380981650221. З радістю відповімо на всі питання!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...