• Головна
  • Львівський театр «Воскресіння»: які вистави подивитися у лютому
12:05, 30 січня
Надійне джерело

Львівський театр «Воскресіння»: які вистави подивитися у лютому

Львівський театр «Воскресіння»: які вистави подивитися у лютому

Львівський академічний театр «Воскресіння» (пл. Ген. Григоренка, 5) запрошує на вистави.

У лютому театр покаже глядачам і глядачкам аж 9 різних постановок.

«Поїзд зі Львова» Ярослава Федоришина

Вистава побудована на ретро-музиці Львова 20-40х років минулого століття. У виставі звучить жива музика і живе виконання пісень акторами театру. Ностальгічні спогади двох старших людей про події, які відбувались у Львові 100 років тому. Ці спогади і світлі, оскільки вони були тоді молодими, і водночас гіркі, тому що їх торкнулась тоді війна і переселення на польські землі, а також в Сибір.

Як зазначаються театрали, ця вистава – це потяг у минуле, яке дуже насичене активними подіями того часу, що виражені в жанрі зйомок німого фільму. Глядач почує чудові пісні того часу, побачить видовищні сцени, які насичені пластичними акторськими номерами.

Переглянути цей мюзикл можна 3 лютого о 18:00.

«Доньки -матері» Олександра Марданя

Це сучасна і відверта історія двох жінок, між якими, на перший погляд не може бути нічого спільного. Тим не менше, об’єднує їх не тільки випадок і одна на трьох гра, а й нестерпне бажання бути щасливими і жити вільним, повноцінним життям. А ще дивовижне почуття гумору, яке не покидає їх навіть в найскладніших ситуаціях, адже автор п'єси одесит і цим все сказано. Гострий гумор із Одеси та комедійно-детективний сюжет пронизує всю п’єсу. Так як і в житті – сміх і сльози поруч.

Ця вистава відбудеться 4 лютого о 18:00.

«Будинок без номера» Ярослава Федоришина

П’єса «Будинок без номера» написана Ярославом Федоришиним задовго до того, як він став видатною особистістю в театральному світі. Тоді йому було лише 20. Проте в сьогоденні ця п’єса є надзвичайно актуальною.

Будинок без номера хочуть знести, а в ньому є життя, різні долі. Цей будинок сповнений символіки, пов’язаний з минулим. В ньому живе Жінка, Художник і Старий…

Це історія про любов та про цілісну особистість людини, про її внутрішній світ, про багатство людської душі, яке ми так часто губимо, кудись біжучи та поспішаючи, а варто лише зупинитись, щоб щось побачити.

Побачити цю п’єсу на сцені театру можна 10 лютого о 18:00.

«Танець життя» Олександра Олеся

Вистава включає чотири одноактні п’єси драматурга: «Танець життя», «По Мюллеру», «Юність» та «Патріот». Тут і кохання молодих людей, і псевдопатріотизм, і кар’єризм, і сімейні трагедії.

У гонитві за щастям люди не бачать один одного. Особливо в п’єсі «Танець життя» на основі однієї сім’ї вибудовуються закони побудови держави. Цей матеріал надзвичайно актуальний для молоді, особливо для студентства.

Ця вистава – різножанрова, де переплітаються комедія, драма, трагедія, водевіль. Театрали обіцяють глядачам різнобарв’я емоцій – від сміху до плачу і пошуку відповіді у собі.

«Воскресіння» покаже «Танець життя» 11 лютого о 18:00.

«Ніч для жінок» Антоні Мак-Картен, Стефана Синклера та Жака Коллара

Якщо Ваша душа бажає незабутнього та вражаючого дійства, позитивних емоцій, легкого гумору і 100% драйву, найкращим подарунком буде вистава «Ніч для жінок».

Ця п’єса відома світовому глядачеві за багаточисельними постановками, які незмінно б’ють усі рекорди щодо популярності.

Шестеро безробітніх друзів зневірилися в тому, що можуть знайти роботу: закрився єдиний роботодавець міста – металургійний комбінат. Оголошення в газеті інформує про те, що за вхід в бар, де показують чоловічий стриптиз, кожна дама має викласти 200 доларів. Шалена ідея приходить миттєво! На очах здивованої публіки «робітники від верстату» перетворюються на «аполонів стриптизу»…

Показ вистави відбудеться 14 лютого о 18:00.

«Урок» Ежена Йонеска (ПРЕМ’ЄРА)

П'єса Йонеско «Урок» розвиває ідею драматурга про творчу енергію мови. Мова трансформує реальність: скромний вчитель перетворюється в убивцю, бо «арифметика веде до філології, філологія — до злочину». Вчитель, носій мови, втілення інтелектуального, розумного начала, у своєму єдиноборстві з наївним самовдоволенням і неотесаним «тверезим глуздом» своєї учениці піддається енергії мови, її владі й вчиняє злочин.

Вистава зроблена в жанрі комедійної рок-драми. Комедійно-сатирично висміюється автократія і агресія у будь-якому вигляді. Яскравий бурлеск акторської гри, рок-гурт і візуальне рішення не залишать Вас байдужими.

«Урок» показуватимуть 17 лютого о 18:00.

«Вечеря з дурнем» Франсіса Вебера

Неймовірно смішний та водночас ліричний сюжет про те, на які вчинки буває здатен чоловік заради справжнього кохання. Якщо звичайно він не «дурень»…

Французька комедія «Вечеря з дурнем» змусить вас посміятись і водночас задуматись. Тонкий гумор, яким пронизана вся вистава, не залишить нікого байдужим, адже ця комедія має глибокий сенс і дуже цікаву сюжетну лінію.

Це вистава про людяність. Кому що сподобається: цинічні розумники або дурні з добрим серцем. Гарний настрій гарантовано.

Побачити виставу на сцені театру можна 3 вересня о 18:00.

«За дверима» Вольфганга Борхерта

Людина повернулася з війни і опинилася за дверима… Сьогодні за дверима. Завжди за дверима. І двері зачинені… Але кохання – це та сила, яка проламує будь-які двері і робить людину щасливою.

Цікаві нестандартні рішення режисера, зворушлива історія випробування віри людини, яка повернулася з війни та розчарувалася у світі, а також тема кохання, як порятунку людини у нашому світі – все це не дасть глядачам ні на хвилину відірвати погляд від сцени.

Вистава відбудеться 24 лютого о 18:00.

«Образ речей» Ніла ЛаБута

Адам – молодий студент Мідвестернського університету. Щоб якось покращити своє матеріальне становище, він влаштовується охоронцем у місцевий музей мистецтв. Тут він знайомиться зі студенткою Евелін, яка просто схиблена на мистецтві, свободі і сексі. Молоді люди проводять багато часу разом, і дівчина кардинально змінює життя Адама. Хлопець переконаний, що дівчина позбавляє його багатьох комплексів, чим робить його абсолютно іншою людиною, здатним отримувати задоволення від свого життя. Однак його найкращі друзі вороже налаштовані проти неї і вважають, що дівчина псує йому життя.

У п’єсі автор зачіпає багато спірних тем і питань щодо життя, мистецтва, речей, людей, образів, предметів.

Побачити постановку на сцені театру можна 25 лютого о 18:00.

Читайте також: Біля Львова організують безкоштовний табір для дітей ВПО та їх матерів

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#вистави_у_львові #вистави_львів #вистави #львівські_театри #куди_піти_у_львові
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...