• Головна
  • Водія, який на Львівщині вбив у ДТП дитину та її батьків, засудили на 10 років
14:49, 24 січня
Надійне джерело

Водія, який на Львівщині вбив у ДТП дитину та її батьків, засудили на 10 років

Водія, який на Львівщині вбив у ДТП дитину та її батьків, засудили на 10 років

Прокурори Львівської обласної прокуратури в апеляційному суді відстояли нове більш суворе покарання мешканцю Стрийщини – 10 років позбавлення волі. А також його позбавлено права керувати транспортними засобами на 10 років.

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура.

Чоловіка засуджено за порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило загибель кількох осіб.

Встановлено, що у липні 2021 року, в обідній час, засуджений перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, їхав за кермом легкового автомобіля та вчинив дорожньо-транспортну пригоду.

Рухаючись по дорозі в одному із сіл Стрийського району, чоловік перевищив швидкість, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем в якому їхала сім’я з двома дітьми. Внаслідок аварії, пасажири зустрічного авто, мама, тато та їх малолітня дитина загинули, ще одна дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження.

Районний суд призначив обвинуваченому покарання у виді 7 років позбавлення волі. Однак, прокурори не погодилася із таким рішенням, вважаючи його надто м’яким для такого злочину та оскаржили його в апеляційнії. Заслухавши доводи прокурора, апеляційний суд скасував вирок суду першої інстанції та ухвалив новий.

Читайте також: У Львові чоловік загинув у ДТП з BMW X5, - ФОТО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #суд #прокуратура #ДТП #вбивство #покарання
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...