• Головна
  • Масаж вакуумними банками: як це працює
Новини компаній
17:00, 19 січня

Масаж вакуумними банками: як це працює

Новини компаній

Що може бути краще для зняття м'язового напруження, ніж хороший масаж? Останніми роками знову набирає популярності банковий масаж, який прийшов до нас із традиційної китайської медицини.

Масаж вакуумними банками: як це працює, фото-1

Особливості виконання банкового масажу

Це спеціальна масажна техніка, яка передбачає розміщення на тілі клієнта спеціальних скляних банок для створення вакууму на шкірі, що призводить до засмоктування в них ділянок шкіри. Через кілька хвилин банку обережно знімають і поміщають на іншу ділянку.

Масаж вакуумними банками зменшує спазми й напругу м'язів, знімає стрес і стимулює вироблення «гормонів щастя», а також допомагає усунути больові відчуття в тілі й покращує циркуляцію крові та лімфи в тканинах. Також він добре себе показав як допоміжний засіб для схуднення та боротьби з целюлітом.

Кому рекомендується вакуумний банковий масаж

Як і інші види масажу, лікувальний банковий масаж прискорює процес відновлення тіла після травм, полегшує стан у разі наявності хронічних захворювань, допомагає підтримувати здоров'я та є ефективним профілактичним засобом. Насамперед він показаний людям із больовими синдромами в опорно-руховому апараті, тим, хто веде малорухливий спосіб життя, а також в межах реабілітації після ліжкового режиму.

Банки ставляться на будь-яку частину тіла, включно зі спиною, ногами, руками та животом. Розмір банок підбирається індивідуально для кожного клієнта. Зазвичай процедура безболісна, однак може викликати невелике подразнення на шкірі, яке минає протягом декількох днів.

Щоб отримати максимальний ефект і приємні враження від процедури, для її проведення слід звернутися до фахівця з досвідом роботи у техніці вакуумно-банкового масажу.

Сила руху: сеанси банкового масажу в Києві

Кінезіоцентр Сила Руху пропонує заняття з кінезітерапевтом і лікувальні масажі з використанням різних технік, зокрема:

Кінезітерапія та банковий або інший масаж допоможуть вам покращити самопочуття й підвищити якість життя. Вже з перших сеансів зникають м'язові затиски, відновлюється тонус м'язів і покращується загальний стан.

Сила Руху пропонує низку оздоровлювальних програм, включно з сімейними, які відрізняються наповненням та ціною. Всі процедури в центрі проводять досвідчені масажисти й фізіотерапевти, які у своїй роботі спираються на результати діагностики й історію хвороби, а також ретельно контролюють процес відновлення. Запишіться на консультацію до фізіотерапевта, щоб підібрати оптимальну програму чи техніку масажу!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...