• Головна
  • Cosmolot передав штурмову зброю ЗСУ на 6 млн грн
Новини компаній
13:00, 18 січня

Cosmolot передав штурмову зброю ЗСУ на 6 млн грн

Новини компаній

Компанія COSMOLOT профінансувала передачу на фронт 35 штурмових гвинтівок Bren2 та 2-ох великокаліберних кулемети DShK machine gun. Загальна вартість спорядження для ЗСУ склала понад 6 млн грн.

DShKM —  модернізована вдосконалена версія переносної транспортної зброї для піхоти, що виробляється у Словаччині. Bren2 — відома марка стрілецької зброї чеського холдингу Česká Zbrojovka a.s. Стрілецька летальна зброя була виготовлена словацькими компаніями ZTS та DefTech та передана розвідувальному батальйону.

“Cosmolot — компанія, яка постійно нас підтримує. Це компанія, яка безпосередньо допомагає зброєю  бійцям на нулі. У сучасній війні велике значення має дистанція враження. І мої побратими підтвердять, що наявність такого кулементу для будь-якої роти, взводу, підрозділу — це великий плюс у бойових операціях. — військовослужбовець, старший лейтенант.

Від початку повномасштабної війни росії проти України допомога компанії COSMOLOT ЗСУ та країні склала вже понад 130 млн грн. Крім того, компанія ініціювала створення miltech-проєкту Brave Inventors для забезпечення фронту новими розробками та розвитку українських винаходів. Зараз на платформі представлено понад 150 військових винаходів.

«З перших днів війни і по сьогодні ми підтримуємо ЗСУ. І не зупинимося робити це до самої Перемоги. Cosmolot, як суто український бізнес, буде продовжувати надавати посильну допомогу фронту та сприяти  звільненню України від загарбників», — повідомили у пресслужбі компанії Cosmolot.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Компанія COSMOLOT #передача на фронт #Brave Inventors
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...