• Головна
  • Львів цьогоріч отримає 11 трамваїв зі Швейцарії
13:35, 17 січня
Надійне джерело

Львів цьогоріч отримає 11 трамваїв зі Швейцарії

Львів цьогоріч отримає 11 трамваїв зі Швейцарії

Державний секретаріат Швейцарії з економічних питань (SECO) погодив безоплатну передачу Львову 11 трамвайних вагонів з міста Берна. Усі трамваї – робочі та зараз курсують на лініях Берна. Львів отримає їх впродовж липня-грудня цього року.

Про це повідомили в департаменті міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР.

«Восени минулого року відбулися дві офіційні зустрічі у Львові та у Берні. Ми вивчили технічний стан трамваїв, підготували всі необхідні документи. І вже можемо офіційно заявити, що Державний секретаріат Швейцарії з економічних питань погодив фінансування усього пакету проєкту», – зазначив директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олег Забарило.

«Зараз ми готуємось до підписання Меморандуму між Львівською міською радою, ЛКП “Львівелектротранс” та Швейцарією, представленою SECO, щодо безоплатної передачі 11-ти вживаних трамваїв Duewag/Vevey Be 4/8 від транспортної компанії “Бернмобіл”. Станом на зараз і до червня включно ці трамваї ще курсуватимуть у Берні, а вже з липня по грудень цього року будуть передані Львову», – зазначила керівниця групи реалізації проєктів Міжнародних фінансових організацій ЛКП «Львівелектротранс» Ірина Іванишин.

Також, в межах проєкту «Бернські трамваї для Львова», Львівелектротранс безоплатно отримає рейкошліфувальний верстат, додаткові запчастини та підйомні пристрої для цих трамваїв.

Крім того, Державний секретаріат Швейцарії з економічних питань погодив оплатити навчаннятехнічного персоналу львівського комунального підприємства у Берні. «Йдеться про місячне навчання чотирьох наших інженерів», – додала Ірина Іванишин.

Читайте також: Смертельна ДТП на Львівщині: зіткнулися BMW 535 та вантажівка, - ФОТО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #трамвай #Львів #Швейцарія #допомога #Львівелектротранс
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...