• Головна
  • На Львівщині поліція розшукала водія, який збив людину на смерть та втік
11:56, 13 січня
Надійне джерело

На Львівщині поліція розшукала водія, який збив людину на смерть та втік

На Львівщині поліція розшукала водія, який збив людину на смерть та втік

Внаслідок наїзду потерпілий отримав тілесні ушкодження, від яких помер у лікарні. Водій-втікач керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 12 січня близько 20.00 в одному з сіл Дрогобицького району.

Як попередньо встановили правоохоронці, невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на 55-річного мешканця сусіднього села, який йшов проїзною частиною дороги з велосипедом. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження, від яких, незважаючи на зусилля медиків, помер у лікарні. Водій з місця події втік.

До розшуку водія-винуватця ДТП були задіяні оперативники кримінальної поліції, слідчі та групи реагування патрульної поліції Дрогобицького районного відділу поліції. На місці події працювали спеціалісти-криміналісти.

Проведеними заходами правоохоронці встановили, що наїзд був скоєний автомобілем «Пежо», яким керував житель Дрогобича віком 27 років – він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Автомобіль поліцейські розшукали та вилучили на спецмайданчик, а водія затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту повідомили водію-втікачу про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Читайте також: Поліція спіймала двох львів'ян на спробі крадіжки з будинку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #смертельна_ДТП #ДТП_на_Львівщині #ДТП_загинув_велосипедист
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,30
PLN
10,05
10,08
Оголошення
live comments feed...