• Головна
  • Продавали оптом та у роздріб: у Львові судитимуть наркодилерів, - ФОТО
18:10, 12 січня
Надійне джерело

Продавали оптом та у роздріб: у Львові судитимуть наркодилерів, - ФОТО

Продавали оптом та у роздріб: у Львові судитимуть наркодилерів, - ФОТО

За процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури та Франківської окружної прокуратури міста Львова до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 4 учасників організованої групи.

Їм інкриміновано незаконне придбання, перевезення, зберігання та збут наркотичних засобів. Також двом з них – використання коштів, здобутихвід незаконного обігу наркотичних засобів. Окрім цього одному учаснику ще й інкриміновано надання приміщення для вживання наркотичних засобів, повідомляє Львівська обласна прокуратура.

Слідством встановлено, що в одному із районів Львова місцевий мешканець організував схему незаконного збуту таблеток «Субітекс», які містять наркотичний засіб бупренофін.

Для цього він залучив ще трьох своїх знайомих. Між учасниками було чітко розподілено ролі та обов’язки. Організатор замовляв «товар», постачав його та надавав вказівки щодо збуту. Виконавці шукали клієнтів та займались безпосередньо реалізацією наркотиків серед наркозалежних за попередньою домовленістю при особистій зустрічі. Заборонений засіб можна було придбати оптом та у роздріб.

Окрім цього, один із учасників надавав своє помешкання наркозалежним для вживання наркотиків.

Під час обшуків за місцем проживання обвинувачених та їх транспортних засобів виявлено та вилучено понад 550 таблеток «Субітексу», грошові кошти, банківські картки та мобільні телефони.

Вартість вилучених наркотичних засобів, за цінами «чорного» ринку, становить близько 250 тис. грн. Наразі обвинувачені знаходяться під вартою.

Досудове розслідування здійснювали слідчі відділу поліції № 2 Львівського районного управління поліції № 2 Головного управління Національної поліції у Львівській області, оперативний супровід - УБН у Львівські області ДБН НП України.

Читайте також: Поліція спіймала двох львів'ян на спробі крадіжки з будинку.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #наркодилер #суд #прокуратура #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...