• Головна
  • У Львові доплачуватимуть 50 тисяч гривень тим, хто піде на контракт у ЗСУ, - ВІДЕО
11:18, 12 січня
Надійне джерело

У Львові доплачуватимуть 50 тисяч гривень тим, хто піде на контракт у ЗСУ, - ВІДЕО

У Львові доплачуватимуть 50 тисяч гривень тим, хто піде на контракт у ЗСУ, - ВІДЕО

Відповідне рішення прийняли сьогодні, 12 січня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради.

Одноразову виплату у розмірі 50 000 грн виплачуватимуть тим, хто перебуває на військовому обліку на території Львівської міської територіальної громади та підписав контракт з військовими частинами десантно-штурмових військ та морською піхотою.

«Це перший крок, який ми можемо зробити. Звичайно, є багато проблем як в місті, так і в країні. Але кожне місто має, у першу чергу, думати про тих, хто на передовій. Нема сьогодні іншого пріоритету, крім захисту суверенітету нашої держави. Тож якщо є дівчата і хлопці, які мають намір стати добровольцями в конктретних військах, маємо їх підтримати. Це те найменше, що можемо зробити», – сказав міський голова Львова Андрій Садовий.

Ці війська мають специфічні завдання – «проламувати» оборону ворога. «Тож якщо туди люди приходитимуть самі, усвідомлено, то від міста така мотивація є дуже важлива. Ми не очікуємо одразу великих результатів, але це вже щось», – пояснює начальник Галицько-Франківського Центру комплектування Львова, полковник Сергій Кучинський.

Представник Міністерства оборони України Олексій Бежевець теж наголошує на тому, що «усі засоби, які дозволяють належним чином комплектувати сили мотивованими людьми – це прекрасно і такі ініціативи від міста є добрими».

Управління соцзахистуЛьвівськоїміської ради вже працює над порядком надання одноразової виплати, і на найближчому пленарному засіданні сесії це питання розглянуть депутати.

Читайте також: Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ станом на ранок 12 січня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #мобілізація #контракт #ЗСУ #доплата #бюджет #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,25
43,65
PLN
10,02
10,10
Оголошення
live comments feed...