• Головна
  • Мешканка Львівщини намагалась вивезти з України старовинну Біблію
12:10, 11 січня
Надійне джерело

Мешканка Львівщини намагалась вивезти з України старовинну Біблію

Мешканка Львівщини намагалась вивезти з України старовинну Біблію

На українсько-польському кордоні митники знайшли у багажнику авто Біблію, надруковану в Кембриджському університеті у 1919 році. Її намагалась вивезти 34-річна мешканка Львівщини. 

Як повідомили у Львівській митниці, вночі 11 січня у ПП "Краківець" приїхав легковик, за кермом якого була 34-річна жителька Львівщини. Жінка їхала до Польщі і для проходження митного контролю обрала смугу "зелений коридор". Таким чином засвідчила, що не перевозить речей, які необхідно декларувати.

"Однак під час огляду авто працівники митниці виявили книгу "THE "HOLY BIBLE", надруковану в 1919 році в Кембриджському університеті. Видання, яке може належати до культурних чи історичних цінностей, знаходилось серед особистих речей в багажному відділенні автомобіля", — йдеться у повідомленні.

Працівники митниці склали на жінку протокол за ч. 3. ст. 471 Митного кодексу України. Вартість вилученої книги встановить експертиза.

За даними митниці, вивезення культурних цінностей за межі України дозволяється за наявності відповідного свідоцтва. Його не потребують друковані твори, видані після 1945 року.

Читайте також: Головну ялинку Львова розберуть у п'ятницю

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#вивезення_книги #краківець #львівська_митниця #новини_львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...