• Головна
  • Львів’янин переправляв ухилянтів за кордон: йому повідомили про підозру
13:45, 10 січня
Надійне джерело

Львів’янин переправляв ухилянтів за кордон: йому повідомили про підозру

Львів’янин переправляв ухилянтів за кордон: йому повідомили про підозру

Правоохоронці знову повідомили львів’янину про підозру у незаконному переправленні військовозобов’язаних через кордон.

У попередньому випадку суд обрав для зловмисника запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 500 тисяч гривень. Сплативши вказану суму, підозрюваний знову взявся за старе. Про це повідомили у поліції Львівщини.

Як встановили правоохоронці, він знову організував для чотирьох військовозобов’язаних громадян України, мешканців Львова та області віком від 24 до 57 років, незаконне переправлення через державний кордон. Свої «послуги» зловмисник оцінив у 4 тисячі доларів США з кожного «клієнта».

Зокрема, підозрюваний інструктував своїх «клієнтів», забезпечував їх доставку до кордону України з Республікою Польща, тимчасове проживання, а також надавав послуги з перевезення.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває. Цього разу суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави у сумі 1,2 мільйони гривень.

Читайте також: Низка будинків у Львові будуть без води: адреси

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#переправлення_ухилянтів #ухилянти_на_львівщині #незаконний_перетин_кордону
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...