• Головна
  • Переможцями Загальноміської спартакіади серед команд УДЮМК стали гуртківці Шевченківського району
17:03, 29 серпня 2013 р.

Переможцями Загальноміської спартакіади серед команд УДЮМК стали гуртківці Шевченківського району

Гуртківці Шевченківського УДЮМК здобули перше місце в Загальноміській спартакіаді, яка цього року проводилася серед команд УДЮМК. Спартакіада в УДЮМК відбувалася з таких видів спорту: першість із санного спуску, шахи, шашки, настільний теніс, стріт-бол, веселі старти, футбол, перетягування линви, туризм, міні-футбол. Місцева типография надрукувала дипломи переможцям.

Змагання тривали з 23 лютого до 24 серпня 2013 року. Міський спортивно-масовий захід серед дітей та юнацтва здійснювався в два етапи: 1 етап – районний відбір, 2 етап – міські змагання.

«Останнім і вирішальним турніром в рамках Спартакіади серед гуртківців УДЮМК була першість з міні-футболу, яка відбулася на спортмайданчику по вул. Тернопільська, 13а. В цих змаганнях визначився не тільки переможець з міні-футболу, а й загалом Спартакіади. Протягом останніх турнірів напружено спортивна боротьба точилася між фаворитами змагань — Шевченківським, Сихівським та Франківським районами. Й футбольна команда «Вікторія» УДЮМК Шевченківського району з рахунком 2:1 перемогла команду «Сихів» (УДЮМК Сихівського району). Відтак «сихівчани» другі, а «франківці» отримали бронзу», - каже Володимир Завгородній, координатор Загальноміської спартакіади серед команд УДЮМК 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,84
42,89
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...