• Головна
  • Сьогодні для дітей Шевченківського району проведуть конкурси та забавки
09:43, 30 серпня 2013 р.

Сьогодні для дітей Шевченківського району проведуть конкурси та забавки

Наприкінці літа УДЮМК Шевченківського району організовує для діток свято. Відтак сьогодні, 30 серпня, відбудеться урочисте закриття літньої школи «Територія дружби». Свято проходитиме у клубі «Сонечко-2» по вул. Гетьмана Мазепи, 13а. Початок – 11.00 год.

«Швидко спливає час. Як один веселий день промайнули три місяці. За цей час ми подорожували стежками рідного краю, проводили різні свята та змагання. Прийшла мить прощатися із «Територією дружби». З нагоди завершення літньої школи організовуємо для діток свято з конкурсами і забавками. Окрім того, усі відвідувачі дізнаються про плани і нові задуми нашого клубу», - кажеМарта Геронович, педагог-організатор УДЮМК Шевченківського району.

Упродовж літа учасники «Території дружби» брали участь у творчих майстер-класах, рухливих іграх, конкурсах малюнку на асфальті, квестах, караоке, а також відвідали виставку «Величні тисячоліття України» й атракціони в Парку культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького.

Крім того, на «Території дружби» була організована дитяча редакція «Сонячні вісті».

Нагадуємо, «Територія дружби» працювала в будні з 1 червня при клубі естетичного виховання «Сонечко-1» (вул. Гетьмана Мазепи,13а). Цей літній осередок дитячого дозвілля організував УДЮМК Шевченківського району.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,83
39,95
EUR
42,94
42,99
PLN
9,92
9,95
Оголошення
live comments feed...