• Головна
  • Біля Львова сталася масштабна ДТП: одна людина загинула, ще 5 постраждали
13:02, 7 січня
Надійне джерело

Біля Львова сталася масштабна ДТП: одна людина загинула, ще 5 постраждали

Біля Львова сталася масштабна ДТП: одна людина загинула, ще 5 постраждали

Поліцейські затримали водія, який скоїв смертельну ДТП у Львівському районі Внаслідок автозіткнення одна людина загинула. Ще п’ятеро, серед яких 13-річний хлопчик, доставлені в реанімацію.

Про це повідомили у поліції Львівщини.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 6 січня, близько 21.15, на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Пасіки-Зубрицькі Львівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Skoda Fabia», 30-річний мешканець одного з сіл району, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де здійснив зіткнення з іншим автомобілем «Skoda Fabia», яким керувала 21-річна мешканка Львівського району.

Від отриманих внаслідок ДТП травм водійка автомобіля загинула на місці події, а її пасажири, 22-річна львів’янка та двоє жителів району – 23-річний чоловік і 42-річна жінка – отримали тілесні ушкодження та були доставлені в реанімацію. Водій іншого автомобіля та його пасажир, 13-річний мешканець Львівського району, також отримали тілесні ушкодження та були доставлені в реанімацію.

Водій «Skoda Fabia», який скоїв смертельну ДТП, затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Читайте також: На Сихові не погодили будівнитво багатоповерхівки

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#дтп_львів #травмовані_діти_у_дтп #дтп_на_львівщині #постраждалі_у_дтп
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...