• Головна
  • Біля Львова не погодили зведення ще однієї багатоповерхівки
10:05, 6 січня
Надійне джерело

Біля Львова не погодили зведення ще однієї багатоповерхівки

Біля Львова не погодили зведення ще однієї багатоповерхівки

На вулиці Львівській, 12 в Брюховичах хочуть звести багатоквартирний житловий комплекс з підземним паркінгом зі знесенням існуючої будівлі.

Проте у зв’язку з невідповідністю містобудівній документації, в управлінні архітектури та урбаністики Львова відмовили у видачі містобудівних умов та обмежень на такий об’єкт, повідомила пресслжуба ЛМР.

Деталі щодо причин відмови розповів головний архітектор Львова Антон Коломєйцев на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради.

«Це досить важлива ділянка і для Львова, і для селища міського типу Брюховичі. Йдеться про територію поруч з рестораном неподалік озера.

 До приєднання до Львівської громади був розроблений і затверджений детальний план селища міського типу. Згідно з ним, на цій ділянці передбачена п’ятиповерхова забудова. Однак в містобудівних намірах, які ми отримали, - більша будівля, а технічний поверх нічим не відрізняється від житлових, тож по суті це 6 поверхів, а в деяких розрізах навіть 7 поверхів.

Хочу зазначити, що детальний план передбачав, наприклад, дитячий садок. Тут його ми не бачимо, лише приміщення денного перебування дітей. Де-факто є всі підстави, щоб підготувати відмову у зв’язку з невідповідністю містобудівній докуменації», – розповів Антон Коломєйцев.

Читайте також: Знищений росією музей Шухевича відновлять: у Львові оголосять архітектурний конкурс

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#будівництво_львів #не_погодили_будівництво #брюховичі
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,02
EUR
43,17
43,30
PLN
10,01
10,08
Оголошення
live comments feed...