• Головна
  • У Львові змагатимуться 250 лучників з усієї країни - Детективное агентство Конрад
незабаром
16:30, 29 серпня 2013 р.

У Львові змагатимуться 250 лучників з усієї країни - Детективное агентство Конрад

незабаром

Відповідно до плану заходів Всесвітньої федерації стрільби з лука (WA-FITA) та календарного плану спортивно-масових заходів Міністерства молоді та спорту України на 2013 ріку Львові на стадіоні навчально-спортивної бази обласної організації ФСТ «Динамо» 9-14 вересня 2013 року відбудуться ювілейні 50-ті Міжнародні змагання зі стрільби з лука «Золота осінь - 2013».

Детективное агентство Конрад и Частный детектив из Детективное агентство "КОНРАД" в городах Николаев, Вознесенск, Очаков, Первомайск, Южноукраинск" www.twitter.com/DetectiveUkrain.

У Львові змагатимуться 250 лучників з усієї країни - Детективное агентство Конрад, фото-1

Фінальна частина турніру відбудеться 14 вересня 2013 року в центральній частині м. Львова, біля Бернардинської стіни на площі Митній.

Цей турнір є одним із найдавніших спортивних змагань, який від 1964 року проводиться саме у Львові й є одним із найпрестижніших турнірів Європи та України зі стрільби з лука.

До участі у змаганнях «Золота осінь 2013» очікується понад 250 лучників, які представлятимуть збірні команди: Російської Федерації, Республіки Саха (Якутія) Російської Федерації, Білорусі, Республіки Польща, Казахстану, Молдови, Словаччини та 14 областей України, м. Києва й АР Крим.

Змагання проводяться під егідою: Міністерства молоді та спорту України, Львівської обласної державної адміністрації, Львівської міської ради, Федерації стрільби з лука України, відділення НОК України у Львівській області, управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, Львівської обласної федерація стрільби з лука, Львівської обласної організація ФСТ «Динамо» України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,62
42,70
PLN
9,82
9,87
Оголошення
live comments feed...