• Головна
  • Постраждалі від російської атаки мешканці Дублян і Білгорощі отримають компенсації
14:50, 2 січня
Надійне джерело

Постраждалі від російської атаки мешканці Дублян і Білгорощі отримають компенсації

Постраждалі від російської атаки мешканці Дублян і Білгорощі отримають компенсації

Мешканцям Дублян і Білгорощі, житло яких було пошкоджено внаслідок атаки російських шахедів, що відбулась 1 січня, компенсують відновлення вікон та дверей.

Подати документи у Дублянах можна у місцевому ЦНАПі, а до мешканців Білогорщі приїде адміністратор і допоможе з подачею, повідомляє Львівська міськрада.

Як розповіла директорка департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Валентина Бартошик, заяви на відновлення чи заміну вікон та вхідних дверей у своїх помешканнях мешканці Дублян можуть подати у Центрі надання адміністративних послуг, що на вулиці Шевченка, 4. До заяви потрібно додати також акт обстеження пошкоджень, який складає представник департаменту міської агломерації. Домовитися про проведення обстеження можна за телефоном 067 161 19 83.

А до мешканців Білогорщі приїде виїзний адміністратор і допоможе подати документи одразу на місці після складання актів представниками районної адміністрації. Також мешканці можуть подати документи самостійно до найближчого ЦНАПу.

У разі виникнення запитань щодо компенсацій та допомоги міста, можна звернутися до Служби підтримки ЦНАП за телефоном: 093 297 57 95.

Нагадаємо, вночі 1 січня, Львівську громаду атакували російські шахеди, завдавши значних руйнувань. У Дублянах ударною хвилею вибило вікна у гуртожитках, амбулаторії, каплиці та будинках. А на Білогорщі повністю зруйновано Музей Шухевича та постраждало кілька приватних будівель. Фахівці оперативно на місці провели виїзне засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, де ухвалили усі необхідні рішення для проведення аварійно-відновлювальних робіт.

Читайте також: Атака на Львів: у Дублянах обійшлося без жертв, музей Шухевича знищений, - ФОТО.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #атака_шахедами #Львів_атакований_шахедами #Степан_Бандера #Роман_Шухевич
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,26
PLN
10,05
10,08
Оголошення
live comments feed...