• Головна
  • Навіть іграшкові машинки допомагають нищити ворога: результати ініціативи "Від малого до великого"
Новини компаній
09:00, 28 грудня 2023 р.

Навіть іграшкові машинки допомагають нищити ворога: результати ініціативи "Від малого до великого"

Новини компаній
Навіть іграшкові машинки допомагають нищити ворога: результати ініціативи "Від малого до великого", фото-1

Команда проєкту «ГЕРОЙCAR» та EVA зібрали понад пів мільйона гривень на позашляховики для ЗСУ в межах спільної акції «Від малого до великого».

На початку листопада на полицях мережі EVA та в інтернет-магазині EVA.UA з’явилися зменшені копії справжніх автівок, які вже понад рік передають підрозділам Сил оборони України в рамках масштабного проєкту «ГЕРОЙCAR». «За майже 2 місяці наші клієнти придбали 5 444 іграшкових моделі геройських пікапів, а понад 530 тисяч грн, тобто прибуток від їхнього продажу, ми передали на придбання справжніх позашляховиків для наших захисників і захисниць», – розповіла Олександра Гнатик, керівниця PR-напряму лінії магазинів EVA.

Сума, зібрана в рамках акції, приблизно дорівнює вартості придбання 2 пікапів. Всього ж команда проєкту «ГЕРОЙCAR» спорядила та відправила на фронт вже понад 340 автівок.

«Ми наближаємо перемогу шляхом забезпечення ЗСУ надійним та витривалим транспортом. Створили єдину національну платформу для прийому заявок від військових та збору коштів на їхнє виконання. «Геройкари» служать для евакуації поранених, допомагають штурмовикам і розвідникам, українським операторам бойових дронів та мисливцям на ворожі безпілотники», – пояснив Артем Скрипка, керівник «ГЕРОЙCAR».

Не секрет, що на фронті термін служби автівок короткий, а потреба в них зростає постійно. Тому, не чекаючи, поки всі іграшкові пікапи знайдуть своїх господарів, EVA та «ГЕРОЙCAR» запустили ще одну спільну ініціативу – «Кінські сили». Завдяки їй сприяти забезпеченню транспортом українських військових може кожен охочий. Для цього необхідно придбати в будь-якому магазині EVA спеціальну акційну наклейку-оберіг.

Долучайтесь до підтримки ЗСУ, щоб наблизити нашу перемогу!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#EVA #ГЕРОЙCAR #ЗСУ
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...