• Головна
  • У Львові висадили 5 тисяч тюльпанів
10:06, 21 грудня 2023 р.
Надійне джерело

У Львові висадили 5 тисяч тюльпанів

У Львові висадили 5 тисяч тюльпанів

5000 тюльпанів висадили на Меморіалі пам’яті Небесної Сотні. Загалом місто отримало більше 90 тис. цибулин тюльпанів від Нідерландів, які висаджують у всіх районах Львова, на території приєднаних громадах, а також у закладах освіти.

Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

«Цибулини вже другий рік поспіль дарують нам Нідерланди, за що велика подяка консулу Емілю де Севрен Жакету та Юрій Петричко. Попри пізню доставку з-за кордону, маємо потепління, тож без перешкод все висадимо.

Цьогоріч знову мали помічників. Щиро дякуємо керівництву та студентам Львівського державного університету безпеки життєдіяльності за допомогу із висадкою.

Продовжуємо висаджувати отримані тюльпани на вулицях, парках та скверах і з нетерпінням чекатимемо весни, краси і перемоги», - наголосила Оксана Луцко, заступниця начальниці управління екології та природних ресурсів ЛМР.

Нагадаємо, минулого року Нідеранди передали Львову 125 тисяч тюльпанів 10 різних сортів та додатково ще 100 тисяч цибулин окремо для Стрийського парку. Квіти посадили на понад 60 локаціях Львівської громади: на вулицях, у скверах, парках та приєднаних громадах.

Читайте також: Велика перевірка: на Львівщині проходить рейд по пасажирських АТП.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#тюльпани #висадки_тюльпанів_львів #новини_львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...