• Головна
  • Що подарувати подрузі на Новий рік?
Новини компаній
09:00, 15 грудня 2023 р.

Що подарувати подрузі на Новий рік?

Новини компаній
Що подарувати подрузі на Новий рік?, фото-1

Подруга – це та супергеройка, яка може з вами і в вогонь, і в воду, і коня на льоту зупинити, тому однозначно відкидаємо прості та банальні подарунки типу книги, гірлянди та т. ін. На озброєння беремо щось оригінальне та цікаве. Наприклад:

  • Гарний рюкзак – практична та функціональна річ для красунь, які люблять комфорт та практичність. Стильний рюкзак стане чудовим доповненням будь-якого гардероба, а ще це корисна річ. Адже його можна як взяти на звичайну прогулянку, так і навіть десь за місто на відпочинок.
  • Подрузі також можна подарувати вишуканий келих або набір келихів. Що робити, якщо ваша колежанка не вживає алкоголь, займається спортом або нещодавно стала мамою? У додаток до такого подарунка чудово пасуватиме ігристий напій Fragolino Bianco Zero Alcohol Fiorelli. Він зовсім не містить алкоголю, проте володіє неймовірним насиченим ароматом з фруктовими нюансами. Fragolino Bianco Zero Alcohol Fiorelli – обожнюваний багатьма представницями прекрасної половини людства ігристий напій, що вирізняється легким та освіжаючим смаком з виноградними нотками.
Що подарувати подрузі на Новий рік?, фото-2

Насолоджуватися ним можна як у чистому вигляді без будь-якої шкоди для здоров'я, так і попередньо охолодивши його до 6-8 градусів. Повірте, ваша красуня-подруга обов'язково оцінить такий подарунок. Підходить ігристий напій для людей, які ведуть здоровий та активний спосіб життя, слідкують за фігурою та люблять гучні вечірки. Ідеальний вибір для тих, хто завжди за кермом, бо ж є безалкогольним.

  • Можна також подарувати їй декоративні свічки. Якщо ваша подруга обожнює створювати затишок, комфорт та приємну атмосферу у своєму домі, обов'язково розгляньте такий варіант, адже не дарма говорять, що на те, як горить вогонь, можна дивитися нескінченно.

Чим ще цікавим можна здивувати подругу?

Якщо ваша подруга обожнює новорічні атрибути, не пошкодуйте часу на пошуки унікальних та особливих подаруночків. Це можуть бути незвичайні ялинкові прикраси у вигляді сніжинок, янголяток та зірочок із звірятками тощо. Головне у цьому випадку – те, щоб таких прикрас не було у серійному виробництві. Це допоможе підкреслити унікальність та цінність людини для вас. Обов'язково обирайте подарунок з любов'ю, це дозволить вам поділитися позитивним настроєм та вірою у краще, в очікуванні новорічного дива.

Попри все те, що відбувається сьогодні в нашій країні, важливо жити тут і зараз, не відкладаючи життя на потім. Не втрачайте жодного моменту провести час із близькими та дорогими серцю людьми.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,87
39,90
EUR
42,83
42,88
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...