• Головна
  • На Львівщині облаштували додаткові місця для проживання переселенців
16:10, 10 грудня 2023 р.
Надійне джерело

На Львівщині облаштували додаткові місця для проживання переселенців

На Львівщині облаштували додаткові місця для проживання переселенців

У Дрогобицькому районі створили ще 55 місць для внутрішньо переселених осіб. Їх облаштували у дитсадку, який не працює, у селі Верхній Дорожів Меденицької громади.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

«Йдеться про недіючий садок у с. Верхній Дорожів, який відремонтували завдяки співпраці з Товариством Червоного Хреста України, Австрійським Червоним Хрестом та за підтримки донорських організацій Austrian Development Cooperation та Neighbor In Need», – розповіли у пресслужбі ОВА.

У приміщенні провели внутрішні оздоблювальні роботи 1-2 поверхів будівлі, замінили інженерні мережі, вікна/двері, врахували потреби для маломобільних груп населення. Меденицька громада замінила дах, провела частковий благоустрій території.

Загалом на проведення ремонтних робіт скерували 5,8 млн гривень, з яких майже 5 млн – кошти міжнародних донорів, 100 тис грн - Благодійного фонду «МХП – Громаді», 700 тис грн – місцевого бюджету.

Відремонтовані приміщення облаштували меблями та побутовою технікою Товариство Червоного Хреста та Австрійський Червоний Хрест.

Відповідно до Меморандуму про співпрацю між Меденицькою громадою і Старобільською районною військовою адміністрацією Луганської області у відремонтований заклад можуть бути переселені мешканці Луганщини, які найбільше цього потребуватимуть.

Читайте також: Прийомна сім'я із Львівщини об'єднала рідних сестер і брата

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#житло_для_впо #впо_на_львівщині #новини_львівщини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,15
43,26
PLN
10,02
10,07
Оголошення
live comments feed...