• Головна
  • Forest Complex GORA: новий відпочинковий комплекс у Карпатах від SENSAR Development
Новини компаній
17:00, 8 грудня 2023 р.

Forest Complex GORA: новий відпочинковий комплекс у Карпатах від SENSAR Development

Новини компаній

Розпочато новий етап розвитку компанії SENSAR Development. Компанія провела презентацію нового інвестиційного проекту 4 грудня у Львові. В цей день у Grand Hotel зібралися потенційні інвестори та партнери, журналісти, а також всі, кому було цікаво дізнатися про деталі та перспективи розвитку нерухомості, будівництво якої заплановано у передмісті смт Славсько. 

Forest Complex GORA: новий відпочинковий комплекс у Карпатах від SENSAR Development, фото-1

Forest Complex GORA: відпочинковий комплекс у серці мальовничих Карпат.

Комплекс презентували: Марк Марченко – засновник та СЕО компанії SENSAR Development, директор компанії та керівник відділу продажу – Олена Бартуль, а також - Микола Тимоцко, засновник компанії Team Up Development. Вони розповіли про деталі спільного проєкту зі створення нового сучасного відпочинкового комплексу Forest Complex GORA, який планується побудувати на одній з гірських вершин поблизу смт Славське. 

Окрім неймовірних краєвидів, що відкриватимуться гостям комплексу з усіх боків, проєкт має являти собою довершену екосистему, гармонійну вписану в унікальне природне середовище Карпат. Масштаб майбутнього будівництва вражає! Адже тут заплановано:

  • будівництво апарт-готелю та 27 котеджних стилізованих будиночки;

  • створення оздоровчого SPA-центру, а також розважального та ігрового центрів і зон для активного відпочинку;

  • прокладено власну автодорогу та не менш 22 пішохідних доріжок;

  • закладення близько двох гектарів парку та збереження унікальної екосистеми лісів та природних водойм, що займають до чотирьох гектарів вершини гори.

Complex GORA: історична спадщина та сучасні тренди

Під час презентації гості дізналися про основні концепції у розробці проєкту, в якому один з основних акцентів було зроблено на збереженні безцінного культурного надбання і традиції славетних бойків – етнічної групи, що завжди мешкала у цьому регіоні Карпат. На цьому наголосив Марк Марченко, засновник та СЕО SENSAR Development. Збереження багатства їхньої культурної спадщини, особливостей аутентичної архітектури, якими надихалися розробники екстер’єру будівель та споруд та території, та поєднання цього з сучасними трендами і технологіями. Такий підхід дозволяє створити унікальний комплекс, що обіцяє чималі прибутки потенційним інвесторам.

Forest Complex GORA: новий відпочинковий комплекс у Карпатах від SENSAR Development, фото-6

На презентації гостям були представлені умови інвестування у проєкт, який гарантовано принесе дохід та забезпечить чудові можливості для розвитку туризму у регіоні. Виникли питання? Поставте їх менеджерам компанії SENSAR Development за телефонами: 066 707 09 08, 068 707 09 08

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#SENSAR Development #Forest Complex GORA #відпочинковий комплекс #Марк Марченко #будівництво
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,83
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...