• Головна
  • Сьогодні Львів прощається з Героєм, - ФОТО
09:33, 8 грудня 2023 р.
Надійне джерело

Сьогодні Львів прощається з Героєм, - ФОТО

Сьогодні Львів прощається з Героєм, - ФОТО

У п’ятницю, 8 грудня, Львів попрощається з військовослужбовцем Віталієм Добровольським, який загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну. Мерія закликає львів’ян та гостей міста долучитись до міської церемонії прощання та утриматися в цей час від проведення розважальних заходів та святкувань.

Чин похорону військовослужбовця розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Поховають воїна на Личаківському кладовищі.

Сьогодні Львів прощається з Героєм, - ФОТО, фото-1

Віталій Добровольський

(14.01.1994-19.08.2023). Донеччанин.

У 2009 році закінчив Донецьку гімназію №92. Згодом здобув кваліфікацію «Слюсар з ремонту автомобілів» у Донецькому професійному ліцеї автотранспорту. У 2017 році вступив до Навчального центру імені Василя Вишиваного Національної гвардії України та здобув спеціальність «Сапер».

Проходив строкову військову службу у складі військової частини 3023, далі підписав контракт із 15-тою бригадою оперативного призначення імені Героя України лейтенанта Богдана Завади НГУ та виконував бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції.

Після повернення до цивільного життя працював у Товаристві з обмеженою відповідальністю «Торгівельно-виробнича компанія “Львівхолод”». У вільний час активно займався спортом.

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровольцем вступив до лав територіальної оборони. Під час проходження служби постійно вдосконалював свої бойові навички. Згодом Віталій Добровольський приєднався до складу 3-ї окремої штурмової бригади Сухопутних військ Збройних Сил України.

За особисту мужність і сумлінне виконання службових обовʼязків був нагороджений численними відзнаками.

У Героя залишилися дружина та син.

Читайте також: Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ станом на ранок 8 грудня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#прощання_з_героєм #львів_прощання_з_героєм #новини_львів #львів_попрощається_з_героєм #новини_Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Україна дає відсіч російській навалі, яка почалася 24 лютого 2022 року. Росіяни обстрілюють міста, гинуть мирні жителі. ЗСУ дає гідну відповідь терористам рф.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,91
PLN
9,88
9,90
Оголошення
live comments feed...