• Головна
  • Пів тисячі дітей військових у Львові отримали смаколики до свята Миколая
14:41, 7 грудня 2023 р.
Надійне джерело

Пів тисячі дітей військових у Львові отримали смаколики до свята Миколая

Пів тисячі дітей військових у Львові отримали смаколики до свята Миколая

З нагоди свята Миколая, у Львівському центрі надання послуг учасникам бойових дій, що на вулиці Пекарській, роздали подарунки дітям захисників і захисниць України, а також дітям загиблих Героїв.

Пакунки зі смаколиками отримали близько пів тисячі дітей, повідомляє Львівська міськрада.

«Цього року ми не організовували грандіозних святкувань, як у попередні роки, бо розуміємо, що у країні війна. Але попри це, вважаємо, що зобов’язані дарувати позитив та щирі посмішки дітям наших захисників та захисниць. Під час війни, коли один із батьків не поруч – бо служить, дітки потребують нашої уваги та підтримки, аби мати щасливе дитинство», – зазначає директорка центру центрі надання послуг учасникам бойових дій Світлана Ткачук.

Нагадаємо, місто також подарувало дарунки від святого Миколая дітям, які особливо цього потребують. Це діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, а також ті, які перебувають у складних життєвих обставинах, діти, які вимушено покинули свої домівки через війну та знайшли помешкання у нашій громаді.

Окрім того, понад 550 дітей, які мешкають у нашій громаді, до Миколая отримали від міста фінансову допомогу. Це діти до 18 років людей з інвалідністю по зору 1-ї та 2-ї груп, та діти до 18 років людей з інвалідністю з дитинства 1-ї та 2-ї груп. Також це діти-сироти та діти, які перебувають під опікою та піклуванням, виховуються у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях.

Читайте також: Оперативна інформація від Генштабу ЗСУ станом на ранок 7 грудня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новини_Львів #новини_Львова #діти_воїнів_ЗСУ #подарунки_дітям #свтяий_Миколай
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,25
41,35
EUR
45,60
45,69
PLN
10,60
10,66
Оголошення
live comments feed...