• Головна
  • У Львові відновили видачу містобудівної документації: які будівництва погодили
17:12, 6 грудня 2023 р.
Надійне джерело

У Львові відновили видачу містобудівної документації: які будівництва погодили

У Львові відновили видачу містобудівної документації: які будівництва погодили

У Львові після тримісячної перерви відновили процес видачі містобудівних умов та обмежень.

Так на крайньому засіданні виконкому у вівторок, 5 грудня, містобудівні умови та обмеження видали на важливі соціальні проєкти. Про це повідомляє Львів. Містобудування.

Серед них – будівництво дошкільного закладу, комунального ринку та рятувально-логістичного центру. Дошкільний заклад.

Новий корпус садочка на вул. Кос-Анатольського, 8 дасть можливість розширити спроможності дошкільного закладу. Збудують його коштом благодійника. Приміщення розраховане на 80 дітей. Корпус буде з’єднаний переходом з інфраструктурою садка. Під час будівництва садочка планують використати сучасні матеріали.

Комунальний ринок.

Містобудівні умови та обмеження на будівництво міського муніципального ринку на вул. Садовій, 2 – Петлюри отримало ЛКП "Агенція ресурсів ЛМР". Йдеться про будівництво нового сучасного ринку, куди переїдуть підприємці з «Любінського сяйва». За словами головного архітектора Львова, спорудження ринку дасть можливість оптимально використати громадський простір вулиці Садової та облаштувати місця для торгівлі у форматі європейського продуктового ринку. 

Рятувально-логістичний центр для головного управління ДСНС.  Базу рятувальних засобів ДСНС збудують на вул. Шевченка, 325.

Будівництво виробничо-складського корпусу в індустріальній зоні «Сигнівка». Нагадаємо, упродовж трьох місяців у Львові не видавали містобудівних документів. Тепер цей процес відновлено.

Відповідні рішення підписує головний архітектор міста. Адже уповноваженим органом, за рішенням сесії, визначено управління архітектури і урбаністики. Також місто зберегло принцип публічності. Тож розгляд усіх містобудівних намірів забудовників відбувається на відкритому засіданні виконавчого комітету. 

Читайте також: У Львові курсуватиме соціальний автобус для бездомних

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#будівництво_львів #будівництво_у_львові #нове_будівництво_львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,50
41,60
EUR
45,10
45,20
PLN
10,50
10,53
Оголошення
live comments feed...