• Головна
  • У Львові відбудеться перший Форум волонтерства
12:58, 6 грудня 2023 р.
Надійне джерело

У Львові відбудеться перший Форум волонтерства

У Львові відбудеться перший Форум волонтерства

Волонтерів, представників громадських організацій та благодійних фондів, активістів і представників органів державної влади та місцевого самоврядування запрошують на перший у Львові Форум волонтерства, що відбудеться у суботу, 9 грудня.

Про місце проведення події буде повідомлено зареєстрованим учасникам. Для участі у форумі необхідно зареєструватися за посиланням: https://bit.ly/forumvollviv, повідомила ЛМР. 

«Під час форуму познайомимо учасників з інструментами та практиками, які допоможуть збільшити ефективність волонтерської діяльності, розповімо про успішні (і не дуже) кейси волонтерів, спільно визначимо виклики волонтерської спільноти та поговоримо  про це із представниками влади та відомими волонтерами. І просто отримаємо трішки часу для відпочинку, налагодження співпраці та нетворкінгу в колі однодумців за чашкою добрезної кави», - розповідають організатори.

Форум волонтерства у Львові організовує КУ Інститут міста та Львівська міська рада у партнерстві з Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні в межах впровадження проєкту «Посилене партнерство для сталого відновлення» за підтримки Уряду Швеції, програми «Польська допомога в цілях розвитку» Міністерства закордонних справ Республіки Польща та підтримки Ради Європи в межах проєкту «Зміцнення стійкості демократичних процесів через громадську участь під час війни та в післявоєнний період».

Форум волонтерства – головний захід у межах Львівського тижня волонтерства (5-9 грудня 2023). Проведення Форуму передбачено міською Програмою сприяння розвитку волонтерства  у Львівській МТГ на 2023-2025 роки.

Читайте також: У Львові встановлять меморіальні таблиці ще двом захисникам

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#форкм_волонтрества_львів #форум_волонтерстава #волонтерство
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
40,00
EUR
43,20
43,26
PLN
10,05
10,08
Останні новини
Оголошення
live comments feed...